LFG.HU

San
humorkaCimkek

A 8 legrosszabb mondat egy vádlottól

1. És akkor egy ismeretlen a kezembe nyomott egy fél kiló extasyt, azt állítva, hogy gyomorégés ellen van.

2. Valószínűleg a betonkeverőben rejtőzködött, így amikor már ki volt öntve a térbeton, semmit sem tudtam tenni.

3. A baleset előtt nem fogyasztottam alkoholt, mikor láttam, hogy a busz az árokba fordult, akkor ittam meg fél liter pálinkát az ijedségre. Egyébként is a baleset előtt nem én vezettem, mivel leálltam megpihenni, és akkor váratlanul a kocsi elindult, és nyolcvannal áttért a túloldalra.

4. 10 percen keresztül folyamatosan zaklatott, így nem volt más választásom mint leütni egy szolgálatos rendőrt, elvenni a pisztolyát, lopni egy kocsit, majd kirabolni a benzinkutat, ahol dolgozott.

5. Én kérem hirtelen felindulásból követtem el az adócsalást, amikor megláttam a költségvetési hiányt, elborított az agyam a düh, és már csaltam
is.

6. És akkor valaki a kezembe adott egy darab fehér műszálas anyagot, hogy nézzem meg a hátulján a mosási utasítást, mire észbekaptam, már fel is gyújtotta.

7. Amikor azt kiabáltam, hogy fogjátok meg a rohadt drappot, akkor én nem a közösség ellen izgattam, hanem csak egy tolvajra céloztam drapp kabátban. A hajam meg azért rövid, mert buddhista vagyok, mint Richard Gere.

8. Én kérem csak azután kaptam észbe, hogy akiben a fejsze van, az az élettársam, és nem egy élettársamnak öltözött betörő. A Mission Impossible 2-ben is át voltak öltözve Tom Kruiznak.

8 biztos jel, hogy vesztes vagy az autóvásárlásban

1. Amikor kimész a piacra, csak a Ladás részlegnél kezdenek előre köszönni. Amikor kiválasztod az igazit, és szóvá teszed, hogy hol van belőle az ezerkettes csoda, elhitetik veled, hogy a Lada farmotoros.

2. A részletfizetésnél úgy állapodsz meg, hogy amennyi részletet fizetsz, annyi részletet adnak a kocsiból.

3. A pótkerék kivételekor derül ki, hogy alatta nincsen padlólemez. Amikor reklamálsz, megmondják, hogy ezért van a Frédi Béni akció.

4. Annyira hengerfejes a kocsi, hogy a benzintankban kell utántölteni a hűtővizet.

5. Amikor letéped a hátsóablakban figyelő Miszter Rozsdát, kezedben marad a hátsóablak.

6. Az eredetiségvizsgálaton mondják meg, hogy a piros Lada egy zöld Póló tulajdonképpen, úgyhogy jó vásárt csináltál. Csak a fekete csuklyás rendőrök nem ennyire pozitívak.

7. Viszont cserébe az okmányirodában három forgalmit kapsz, egyet az alvázszám, egyet a motorszám, egyet meg a rendszám alapján. Ráadásul két hét múlva felhívnak, hogy vidd vissza az összest, mert PVC.

8. Mindezeken túl, a rendszámod Ubul 2 lesz, mert a rendszámkiadásnál félreértették, amikor a U2-t betűzted.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához