LFG.HU

Gömbi
eseményekCimkek

Üdvözlök minden kedves RPG.HU olvasót!

Ezúttal szeretnénk minden kedves szerepjátékos fiatalt és öreget meghívni az előreláthatólag április 16 -17-én megrendezendő Pajkos Póni Szerepjáték versenyre, amely a budapesti Schönherz Zoltán Kollégiumában székelő Local Heroes Szerepjáték Kör vezetésével kerül megrendezésre. A verseny előreláthatólag korlátozott létszámú, kb. 10-12 darab, 4-7 fős csapat részvételével zajlana, az első nap Mágus/Dnd 3e modulját egy Vampire/Cthulhu horror-nap követné, a tervek szerint a modulhoz kapcsolódó live játék keretében. A játék mellet persze tervezünk kártyaversenyeket, valamint előadásokat is. A témák egyenlőre nyitottak, de már szervezés alatt állnak. A korlátozott létszám miatt szeretnénk, ha a jelentkezők előre jeleznék nevezésüket. Ezt ha minden jól megy és a rendszergazdáink, valamint az ablak operációs rendszer is úgy akarja, jövő hét pénteken (márc.19) elérhetővé tesszük a nagyközönség számára. Ott egy regisztrációs adatbázis segítségével jelentkezhetnek majd a csapatok. Előre is várjuk az esetleges érdeklődő e-maileket a gombi@sch.bme.hu címre.

Moravcsik Zsolt (Gömbi)
A Pajkos Póni főrendezője


Kedves Versenyezni Vágyók vagy Ártatlanul Nézelődők!

Most arról írnék nektek néhány sort , hogy hogyan is fog alakulni a Pajkos Póni eddig belátható és eltervezett programja, valamint hogy hogyan alakulnak a résztvétel paraméterei. Tehát a program eddig: (ezt ne vegyétek száz százalékra, mert még folynak az egyezetetések)

Áprils 16. Péntek:

16.óra:
-Regisztráció, kezdés.
– A földszinti és első emeleti nagytermekben elkezdődnek a kártyaversenyek ( M*K és Magic).
– Szintén itt a társasjátékok kedvelőié lesz a “terep”
– Ugyanitt a Magyar Tolkien Társaság tart kisebb előadást.
– A tanulókban Ctulhu és Shadowrun verseny.

Április 17. Szombat:

9.óra:
– Kezdetét veszi az egyik nagyteremben a M.A.G.U.S. verseny. Erről bővebb infót a honlapon találhattok majd. (ha kész lesz;) )
– Ugyanekkor a másik nagyteremben beindul a Vampire “asztali” is. (Szintén, mint az előbbinél). Előljáróban azonban annyit, hogy ez a verseny több szempontból is különleges lesz: Egyrészt az asztali a végén liveba csap át, másrészt csak hat csapat indulhat majd rajta…
– Mindeközben lehet majd társasjátékozni, a kiadók pultjainál nézelődni, vásárolgatni, korzózgatni… :)

15.óra:
– Kezdetét veszi a nagyobbik tanulóban a Vampire live része
– A kiadók előadásai, “Az Új M.A.G.U.S bemutatkozása”

18.óra:
Díjkiosztás, könnyes búcsú

Hol?

Schönherz Koli.

Mikor?

Április 16.-17.e

Miér’ adják?

A versenyre a nevezés egységesen 500 forint lesz, ezzel mindkét napon részt vehetsz a rendezvényen, és indulhatsz két versenyen. Hogy indulhass a versenyen, a honlapon kell madj regisztráltatni magadat, és a nevezés díját rózsaszín postai utalványon elküldeni nekünk. Az egynapi “sima” belépő 200, míg a kétnapos 300 forint lesz. Korlátozott számban ugyan, de szállásra is van lehetőség a kollégiumban 1500 forint fejében. (A kártyaversenyekre a nevezést a verseny rendezői intézik.)

Szeretettel várunk mindenkit, és figyeljétek a honlapot, valamint az itt megjelenő további híreket.

Üdv mindenkinek:

Finrod


A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához