LFG.HU

Bíró András
hírekCimkek

Tisztelt Telepes, Kedves Játékostársunk!

Márciusban ismét Catan-megmérettetést szervezünk! Ezen az eddigi résztvevőkön és érdeklődőkön kívül is mindenkit szívesen látunk, hiszen mindenkinek van esélye a bajnoki cím megszerzésére.

A verseny menete hasonló, mint az előző versenyeken volt: három forduló alap Catan játék, előre kialakított térképekkel. Az elért pontok beszámítanak az országos ranglistába, de a mostani forduló alapján persze szintén értékes nyereményeket osztunk ki!

A mostani versenyre – félig sírva, félig nevetve – bevezetünk egy változtatást: a várható magasabb létszám és a terem befogadóképességének határai miatt megkérünk mindenkit, jelezze részvételét előre! Így mostantól azok lesznek biztos résztvevők, akik előre regisztrálták magukat a lap alján található e-mail címen, vagy mobiltelefonszámon, legkésőbb március 25-éig. Akiknek ez nem sikerül, azok miatt lehet, hogy tolódik a kezdés időpontja, hiszen fel fogunk készülni több játékosra, de nem korlátlan számúra…

Ha sokan regisztráltok előre, időben tudunk nagyobb terembe költözni!
Fontos tehát, hogy tudjuk, hány játékost várhatunk, és hol tudunk értesíteni mindenkit az esetleges más helyszínről…

Ezen a napon is természetesen lesz alkalom a verseny után (tehát kb. 15 órától) a versenyzőknek is gyakorlott játékmesterek segítségével megismerni és kipróbálni új társasjátékokat.

És ha reggel 9.30-kor túl fáradtan vágnál neki a játékhoz, és a reggelihez is álmos voltál, a jó hangulathoz szükséges elemózsiáról, tea- és kávé bevitelről egy kisebb büfé segítségével igyekszünk gondoskodni.

A Catan Telepesei társasjáték 2004. évi harmadik ranglistaverseny és játékdélután színhelye:

Vbéka klub
Budapest, VII. ker., Erzsébet krt. 40-42. (Bejárat a Dob utca felől. Keresd a plakátot!)

Megközelíthető: Blaha Lujza tértől (2-es metró vonal, 7, 7a, 78, 173-as buszok megállója) 3 perc séta, 4-es, 6-os villamos Wesselényi utcai megállójától 1 perc séta

A verseny időpontja: 2004. március 27. szombat, reggel 10 óra (nevezés 9:30-tól)

A bajnokság nevezési díja: 500 Ft.
Minden játékot ingyen próbálhattok ki, és a szabad asztaloknál a bajnokságon kívüli játék is díjtalan!!!

További információkért (bemutató játék, részletes versenyszabályzat, a következő versenyek időpontjai stb.) és az előregisztráció kapcsán elérsz minket az andras.biro@axelero.hu email-címen, vagy a 06-30-557-2401 (Juhász Ildikó), illetve a 06-30-535-4285 (Bíró András) telefonszámokon!

Gyere el ismét – Vagy először!

A szervezők


A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.