LFG.HU

Myrddin
hírekCimkek

Az Átjáró Magazin szerkesztősége kalandmodul pályázatot hirdet M.A.G.U.S. és Shadowrun rendszerekben. A nyertes modulok díjazásban részesülnek, és a magazin későbbi rendezvényein (nyári ÁtjáróCon, tavaszi és őszi Átjáró Napok) lemesélésre kerülnek.

M.A.G.U.S.

A nyári ÁtjáróCont több naposra tervezzük, ennek megfelelően kétfordulós M.A.G.U.S. versenyt tervezünk.
A beérkező pályamunkáknak az alábbi feltételeknek kell megfelelniük:

- egy-egy forduló kb. 6 óra játékidő alatt lemesélhető legyen
- a két forduló történetének nem kell egybefüggőnek lennie, de előny, ha vannak kapcsolódási pontok a kettő között
- A terjedelem maximum 40 gépelt oldal (Times New Roman betűtípus, 12-es betűméret, A/4-es oldal), plusz az esetleges térképek. A 40 oldalban benne foglaltatik a történet, az NJK-k, helyszínek leírása, stb.
- A modult 4-6 fős, partira kell tervezni; s az OGL alapkönyv, valamint az Első Törvénykönyv alapján is el kell készíteni. Karakterek szintje: OGL szerint 7. karakter-szint, ETK szerint 5. szint
- Előnyt jelent, ha a modul tartalmazza az ETK és az OGL rendszer szerinti értékeket is, pl. az NJK statisztikák esetében (mivel szeretnénk a csapatoknak választást engedni, hogy melyik rendszer szerint óhajtanak játszani). Ez nem alapfeltétel, amennyiben egy kalandmodul nem tartalmazza pl. az ETK szerinti változatot, de nyer a pályázaton, akkor elegendő utólag pótolni azt, ám a díj csak mindkettő megléte esetén vehető át

Pályázati határidő: 2004. április 20.

A pályamunkákat beküldeni a miyazaki.jun@atjaro.hu e-mail címre lehetséges, .doc vagy .rtf formátumban. A csatolt képek összmérete nem haladhatja meg az 500 kB-ot.

A díjazásról

A győztes munkákat az Átjáró Magazin rendezvényein versenymodulként lemeséljük; emellett a modulírók pénzjutalomban részesülnek:
Az I. helyezett 20.000 Ft-ot és egy 1 éves Átjáró előfizetést kap, valamint egyet a számozott M.A.G.U.S. Alapkönyvek közül.
A II. helyezett 10.000 Ft-ot kap, valamint egy M.A.G.U.S. Alapkönyvet.
A III. helyezett 5.000 Ft-ot kap, valamint egy M.A.G.U.S. Alapkönyvet.

Az értékelésről
Az Átjáró Magazin fenntartja magának a jogot, hogy -megfelelő pályamunkák beérkezésének hiánya esetén- ne hirdessen győztest, vagy akár több győztest is hirdessen. Az értékelést a magazin által felkért zsűritagok fogják végezni, többek között az Inomi kiadó fejlesztőgárdájának tagjai.

Shadowrun

A Shadowrun modul pályázati feltételei:

- A kalandnak 6 óra játékidő alatt lemesélhetőnek kell lennie
- A modul írásakor figyelembe kell venni, hogy a játékosok a 3. kiadású alapkönyvet, és a Fegyverek kézikönyvét használhatják majd karakter alkotáskor
- A terjedelem maximum 20 gépelt oldal (Times New Roman betűtípus, 12-es betűméret, A/4-es oldal), plusz az esetleges térképek. A 20 oldalba benne foglaltatik a történet, NJK és helyszínleírás, stb.

Pályázati határidő: 2004. április 20.

A pályamunkákat beküldeni a miyazaki.jun@atjaro.hu e-mail címre lehetséges, .doc vagy .rtf formátumban. A csatolt képek összmérete nem haladhatja meg az 500 kB-ot.

A díjazásról

A győztes munkákat az Átjáró Magazin rendezvényein versenymodulként lemeséljük; emellett a modulírók pénzjutalomban részesülnek:
Az I. helyezett 10.000 Ft-ot és egy 1 éves Átjáró előfizetést kap.
A II. helyezett 8.000 Ft-ot kap.
A III. helyezett 5.000 Ft-ot kap.

Az értékelésről
Az Átjáró Magazin fenntartja magának a jogot, hogy -megfelelő pályamunkák beérkezésének hiánya esetén- ne hirdessen győztest, vagy akár több győztest is hirdessen. Az értékelést a magazin által felkért zsűritagok fogják végezni.

Kapcsolódó linkek:

A M* pályázat hivatalos fóruma az Inomi kiadó honlapján:

http://ynev.inomi.hu/forum/viewtopic.php?t=80


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához