LFG.HU

Petrus
hírekCimkek

A Palladium Books megállapodást írt alá a Walt Disney Pictures-szel egy jövőbeni Rifts film elkészítéséről, melynek producere Jerry Bruckheimer (Szikla, Pearl Harbor, Armageddon, A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka) lesz. A Palladium még nem közölt egyebet a témában, de Bruckheimer egy online fórumon elárulta, hogy a forgatókönyv megírására David Franzoni-t, a Gladiátor íróját kívánja felkérni. (Tapasztalatok szerint a megállapodástól a film megvalósulásáig, vagy az ötlet végleges elvetéséig akár évtizedek is szükségesek, tehát korántsem biztos, hogy a közeljövőben láthatjuk moziban a filmet.)

A hírhez kapcsolódik még, hogy a májusi E3 találkozón is lesz egy fontos Palladium bejelentés, amelyet még titokban tartanak.
Mivel az E3 a világ egyik legnagyobb szórakoztató- és játékipari találkozója, elképzelhetõ, hogy egy számítógépes Rifts játékról lesz szó (amivel már marketingszempontból is jól nyomhatják majd a filmet). Részemrõl kíváncsian várom, mi lesz mindkét tervbõl. Számomra Bruckheimer és a Gladiátor abszolút nem garancia még semmire, sõt…

Link: https://www.palladiumbooks.com/press/press2004-03.html


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához