LFG.HU

Szodas_Lova
hírekCimkek

Kedves RPG.HU olvasók!

A Fórum Főzőfülke rovata ezennel versenyt hirdet, mégpedig, témájára való tekintettel, recept, étterem és evészetleírási versenyt. Tehát a Főzőfülkébe várunk a felhívás megjelenésének napjától két héten keresztül minden, étellel kapcsolatos, szórakoztató írást. Mivel az ételeket elkészíteni (noha nem tehetség híján) nem tudjuk, az éttermeket nem vagyunk képesek ellenőrizni, valamint az evészetek nagy részén (sajnos) nem vettünk részt, ezért az értékelés szempontjai az írás élvezhetősége, szórakoztatósága, valamint tömörsége lesznek. A tömörségről: Mivel az írásokat a Fórumra várjuk, kérjük, hogy ne legyenek hosszabbak egy 12 betűmérettel írt, másfeles sortávú A4 -nél.

Mint minden effélének, díjak is lesznek. Ezek közül az első egy erkélyládában helyet foglaló mini fűszerkert, a Vidrafű Bt. felajánlása, a második Váncsa István szakácskönyve, az 1001 recept, továbbá a harmadik díj egy fakanálkészlet lesz. Ez utóbbi kettőt Szódás Lova személyesen – ajánlja fel.
A zsűri (merthogy az is lesz) mérhetetlenül szubjektív szempontok alapján fog dönteni, rimánkodásra, valamint utólagos reklamációra nincs lehetőség. A nyereményeket postán juttatjuk el a nyerteseknek.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához