LFG.HU

Jeles Attila
eseményekCimkek

2004.06.16.
Ez tényleg hivatalos: nem lesz 11. OSZT június 21-26. között Nyíregyházán.
Ok: eddig senki sem jelentkezett. Kósza hírek sok-sok játékosról, csapatról szólnak, de ennyivel a tábor elõtt még SENKI sem jelentkezett. A szervezõk részérõl már eddig is igényelt a szervezés marketing része anyagi befektetést, szervezõmunkát, többet már senki nem hajlandó kockáztatni.
Szóval ne próbálkozzon senki a helyszínen jelentkezni a táborra.

Jeles Attila


Egy év kihagyás, illetve a téli “pót” OSZT ( legyen ő a 10.) után ismét megrendezzük az Országos Szerepjáték Találkozót, Nyíregyházán, a Bessenyei Kollégiumban (a hely ugyanaz, csak a név változott Bolyairól Bessenyeire), 2004. június 21-26. között.

A tábort részben az új kiadású M.A.G.U.S.-nak szenteljük – itt lesznek az Inomi munkatársai, akiket lehet nyaggatni az új rendszerrel, és mesélni is fognak. Természetesen nem hanyagoljuk el a többi szerepjátékot sem, terveink szerint lesz Cthulhu, Shadowrun és World of darkness is. Hagyományainkhoz híven a hét eseményeit keretbe foglaljuk, mégpedig – mi a fene – élő szerepjátékkal, amire még lesz lehetőség a hét során máskor is. Lesz még kártya és terepasztalos stratégia, jelmez- és makettkészítés, lazításnak ping-pong, foci, íjászat, strand.
Részvételi díj elővételben / helyszínen: 10 000 Ft / 12 500 Ft - szállás + program + étkezés (reggeli + vacsora)

7 000 Ft / 8 500 Ft – szállás + program
2 500 Ft / 3 500 Ft – csak program

Jelentkezni előleg (5 000 Ft) befizetésével lehet, amelyet postai utalványon a Bessenyei Kollégium címére (4400 Nyíregyháza, Városmajor utca 2. Jeles Attila) kell eljuttatni.

A JELENTKEZÉSHEZ SZÜKSÉGES ELÕLEGET NEM A KOLI CÍMÉRE KELL KÜLDENI, HANEM A KÖVETKEZÕ CÍMRE:
JELES ATTILA, 4531 NYÍRPAZONY, PETÕFI UTCA 96.

A megjegyzés rovatba írjátok be, hogy étkezést igényeltek -e. A helyiek előzetesen a kollégiumban, Jeles Attilánál jelentkezhetnek. Elővétel június 11-ig.
További részletek és a tábor részletes programja a www.domb.hu/oszt webcímen.

Figyelem!

Aki mesélésre vállalkozik a fenti rendszerekben és ezt előre jelzi (e-mailben vagy az utalvány megjegyzés rovatában), az 10 % kedvezményt kap! 18 éven aluliak szintén 10 % kedvezményt kapnak! (A két kedvezmény összeadódhat, a kedvezményt a helyszínen érvényesítjük.)
Szeretnél féláron táborozni? Küldj el egy, max. 10 oldalas modult a fent említett rendszerekben május 28-ig (nyomtatott formában a fenti postacímre, vagy a jelesattila@freemail.hu e-mail címre), és június 11-ig visszajelzünk, hogy nyerő volt -e az ötleted. Ha így történik, akkor a táborozási költség feléért vehetsz részt a táborban!


A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához