LFG.HU

Antail
eseményekCimkek

Kalandozok.hu Nyári Tábor (aug. 11-15.)

Időpont: 2004. augusztus 11-15. /szerda-vasárnap/

Helyszín: Selyp, Vörösmajori Schlossberger kastély

Szállás: Schlossberger kastélyban 6-8 ágyas szobákban

Étkezés: Az ár magában foglalja: első napi vacsorát, köztes három napon napi háromszori étkezést /reggeli, ebéd, vacsora/, utolsó napi reggelit. Étkezés a kastély éttermében.

Összeg: 12 000 Ft. Azaz tizenkétezer forint. Az árat két részletben lehet teljesíteni, de ajánlott egy részletben az első teljesítés határidejéig /május 25./ befizetni.
- 5 000 Ft /első részlet/ teljesítési határideje: 2004. május 25.
- 7 000 Ft /második részlet/ teljesíési határideje: 2004. július 15.

Az összeget egy OTP-s bankszámlára kell befizetni, a befizetésnél a megjegyzéshez neveket kérjük odaíratni.
A befizetést igazoló szelvényt kérjük tartsátok meg!
A bankszámla száma: 11773425-00346137 (Tulajdonosa: Bisján Norbert)

A tábor programjai közül: Szerepjáték – M.A.G.U.S. – verseny a köztes három napon. Ynev vetélkedő. LIVE bemutató. Egyéb szerepjátékokkal való játék, – HKK, Shadowrun, DnD etc…-. Szerepjátékos előadások.
Szerepjátékon kívül: foci, kosárlabda, túra és egyéb programok.

A M.A.G.U.S. versenyről: karakteralkotási szabályzat és részletek hamarosan olvashatóak lesznek az oldalon.

Táborszervezők: Bisján Norbert (Shad’lex) 06-20-381-57-04, Horváth Zoltán (Antail) 06-20-531-11-78. Versenymodulíró: Puskás Tibor (Mazsinó)
Érdeklődni: a fent emlíett telefonszámokon este 7 óra után, ill. antail@kalandozok.hu – e-mailcímen.

A táborban mindenki a saját felelősségére vesz részt.

Tájékoztató

Kedves Kalandozók!

Örömmel jelenthetjük, hogy sikerült találni egy nagyon impozáns szállást a nyári tábor megrendezésére. Ez már a negyedik szerepjátékos tábor lesz az oldal fennállása óta, és talán előreláthatólag a legnagyobb. A Vörösmajori Schlossberger kastélyban 50 fő szállását, étkezését és szórakozását tudjuk biztosítani.

A táborban 5 napot (4 éjszakát) tölthet el mindenki. A szabadon választott programok között szerepel a foci, kosárlabda, műveltségi versenyek, történelmi elbeszélgetések, logikai vetélkedők és a szerepjáték verseny.

A nyári tábort több szerepjátékkal foglalkozó oldalon is kihirdetjük, ezért kérünk minden jelentkezőt minél előbb fizesse be a már megadott OTP bankszámlára (a megjegyzéshez neveket kérjük odaíratni.) a tábor első részletét – 5000 Ft -, és a befizetést igazoló csekket gondosan őrizze meg, hogy biztosított legyen a részvétele.

Kérünk mindenkit, hogy lehetőség szerint hozzon magával sport ruhát, sport cipőt, tisztálkodó felszerelést, váltás fehérneműt, személyigazolványt vagy diákigazolványt, nassolásra és utazásra szánt költőpénzt. Szabálykönyveket melyek elengedhetetlenek a játékhoz.

A szálláshely és környékének szépségét igyekszünk megóvni, kérjük a résztvevők is kövessék példánkat a kultúrált szórakozás reményében. Mindenki saját felelőségére vág neki a táborozásnak és a saját maga által okozott károkat téríti meg. Aki még nincs 14 éves csak szülői engedéllyel vehet részt a táborban. Ha pedig még nincs 18 éves, úgy ezt a tájékoztatót a szüleinek is meg kell mutatnia.

A tábor szervezői igyekeznek gondoskodni mindenki kényelméről és szórakozásáról, illetve bármilyen felmerülő kérdés esetén állunk rendelkezésre. Az első tábordíj részletét a helyfoglalás folytán nem áll módunkban visszafizetni, kérünk mindenkit jól olvassa el a mellékelt részletes tájékoztatót.

A táborozás végén minden résztvevő kap ajándékba egy kalandozók pólót, egy oklevelet, egy szelet tortát és az esetleges kiváló verseny szereplés eredményekéntl különböző nyereményeket.

Jó szórakozást kívánunk!

Üdvözlettel:

A tábor szervezői

Melléklet

Vörösmajori Schlossberger kastély, tájékoztató:

A kastély Heves megyében, Hatvantól 10km-re a Mátra lábánál található 1 km2-es őspark közepén. A parkban tornaterem, füves, aszfalt és salakos futballpálya, lőpálya, kosárlabdapálya, teniszpálya és pihenésre, kirándulásra, kikapcsolódásra alkalmas környezet áll rendelkezésre.
A szobák 6 és 8 ágyasak beépített szekrénnyel. Étkeztetés a kastély éttermében.

A tábor fórumtémája : https://www.kalandozok.hu/html/phpBB2/viewtopic.php?p=16096

Képek a kastélyról: http:// www.kalandozok.hu/talalkozok/nytkepek.htm


Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://www.kalandozok.hu/html/phpBB2/viewtopic.php?p=15799]
A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához