LFG.HU

HammerTimeCafe
Aluran, Homár, Sir Thomas.
eseményekCimkek

Üdv mindenkinek!

Az utóbbi években számtalan élő szerep- harci vagy hadijáték zajlott kicsiny hazánk határai között. Ebben az örömteli helyzetben van szerencsém bejelenteni egy új jövevényt az élő szerepjátékok csapatában: az ÜberLive-ot.

Az ÜberLive kicsit több mint csak játék, reményeink szerint gyűjteménye lesz azon tapasztalatoknak, melyek az elmúlt években ezen a területen megszülettek, kialakultak.
Az első ÜberLive 2004. július 9-10-11-én lesz, ahol kipróbálásra kerülnek azok az újdonságok, vagy éppen régi bevált módszerek, melyeket szerintünk egy élő szerepjátékban hasznosítani lehet.
A szabályrendszer fejlesztése az utolsó fázisához érkezett, de végleges formáját, csak a Ti segítségetekkel nyerheti el. Ugyanis az RPG.HU-n megjelenő kérdőív eredményei alapján fogjuk eldönteni, hogy adott stíluselemek milyen arányban képviseltessék magukat a játékban. Szándékaink szerint, ez lehet az első lépés, hogy olyan nyílt rendszert alkossunk, ahol tényleges visszajelzésekre épülnek a szabályok, és ezt mindenki számára elérhetővé tegyük.
A kérdőív eredményeinek kiértékelése után a végleges szabályrendszerrel jelentkezünk (legkésőbb 3-4 hét múlva), addig minden kérdést, véleményt és ötletet szívesen látunk:

Tisztelettel: az ÜberLive szervezőség

Aluran, Homár, Sir Thomas.


Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://www.rpg.hu/kerdoiv/uberlive.php]
A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához