LFG.HU

Bíró András
hírekCimkek


Tisztelt Telepes, Kedves Játékostársunk!

Májusban is lesz újabb fordulója a Catan telepesei országos bajnokságnak! Ezen az eddigi résztvevőkön és érdeklődőkön kívül szokás szerint mindenki mást is szívesen látunk, hiszen mindenkinek van esélye a bajnoki cím megszerzésére, vagy trükkök megfigyelésére a többiektől.

A verseny menete hasonló, mint az előző versenyeken volt: három forduló alap Catan játék, előre kialakított térképekkel. Az elért pontok beszámítanak az országos ranglistába. Aki eddig minden versenyen ott volt, az most JAVÍTHAT! A végső értékelésbe a legjobb 4 versenyeredmény számít bele, de a mostani forduló alapján szintén értékes nyereményeket osztunk ki!

A jelenlegi versenyen is tartjuk az előregisztrációs formát. Aki eljött a legutóbbi versenyre, láthatta, hogy sokan vagyunk, és ha sokkal többen leszünk, csak az fog tudni biztosan játszani, aki regisztrálta magát. Így, hogy le ne maradjon senki, megkérünk mindenkit, hogy amint biztos(vagy bizonytalan, de esélyes) lesz a részvétele, jelezze azt nekünk a lap alján található telefonszámon, vagy e-mail címen (a saját neve, és elérhetősége – e-mail címe – feltüntetésével), legkésőbb május 13-ig. A mostani versenyre ugyanis szeretnénk csupa négyes asztalt, amihez “beugró” játékosok is kellhetnek…

Ha sokan regisztráltok előre, időben tudunk nagyobb terembe költözni! (ami van, de meghökkentően sok szervezést igényel…) Fontos tehát, hogy tudjuk, hány játékost várhatunk…

Ezen a napon is természetesen lesz alkalom a verseny után (tehát kb. 15 órától) akár a versenyzőknek is gyakorlott játékmesterek segítségével megismerni és kipróbálni új társasjátékokat, mára már több, mint 15-20 félét, mindenféle stílusban, és nehézségi fokozatban.

Természetesen még ha szerényebb formában is, de most is igyekszünk gondoskodni a résztvevők étel- és italellátásáról egy kisebb büfé segítségével. Újdonság lesz az igényelhető, egyszeri DOPPINGSZER!

A Catan Telepesei társasjáték 2004. évi ötödik ranglistaversenyének, és a játékdélutánnak a színhelye:

Vbéka klub
Budapest, VII. ker., Erzsébet krt. 40-42. (Bejárat a Dob utca felől. Keresd a plakátot!)

Megközelíthető: Blaha Lujza tértől (2-es metró vonal, 7, 7a, 78, 173-as buszok megállója) 3 perc séta, 4-es, 6-os villamos Wesselényi utcai megállójától 1 perc séta). Igyekszünk valamiféle jelzést tenni a bejárathoz, de oda kell jönni, ahol sokan vannak.

A verseny időpontja: 2004. május 15. szombat, reggel 10 óra (nevezés 9:30-tól)

A bajnokság nevezési díja: 500 Ft.
Minden játékot ingyen próbálhattok ki, és a szabad asztaloknál a bajnokságon kívüli játék is díjtalan!!!

További információkért (bemutató játék, részletes versenyszabályzat, a következő versenyek időpontjai, ranglista stb.) keress meg bennünket bátran az andras.biro@axelero.hu email-címen, vagy a 06-30-557-2401 (vagyis Juhász Ildikót – egész nap), illetve a 06-30-535-4285 (tehát Bíró Andrást – munkaidőn kívül) telefonszámokon!

Gyere el ismét – Vagy először! Minden játékosnak nagyon sok szerencsét kívánunk!

A szervezők


A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.