LFG.HU

goblin_@freemail.hu
eseményekCimkek

Üdv a Hősöknek!

Íme eljött az idő! Új hajnal fénye vetül e tájra. A földre, hol sok csatát vívtak a régiek, a földre, melyről számtalanszor űzték el az ármányt, a földre, amin nap-napután vígadalom kacaja szállt. Nincs az a krónikás, ki papírra vetné a temrdek dicső és gyalázatos tettet, mikről e táj suttoghatna. Magány köde telepedett Monostor köré… egy esztendő néptelenül. Díszes zászlók foszlányai, valaha kevély várak romjai, örömtüzek üszkei és néma sírboltok titkai maradtak hagyatékul. Komor tornyos fellegek közül jő elő a nap, hogy hívásomra érkezett hősök arcán ragyogjon. A Ti azépaéges orcátokon, kik a Monostori Viadalra jöttetek. Gyertek hát mind, tartományok urai. A zsoldos fenje ki kardját, a pór egyenesítse meg a kaszát, az úr hívja bandériumát, a históriás készítse üres lapjait, a szasbó büszke lobogókat varrjon, melyek közt vígan táncola a nyári szél…

A fanfárok Értetek szólnak!
A Viadal Vár Titeket!

S lásd! Monostor Ura szólít téged! Járulj színe elé merész kalandozó!
A küldetés folyamán különböző harcmodorokon át vezet az út a győtelem felé:
(A Viadal bajnokai mesés kincsekben részesülnek, de senki nem tér haza üres kézzel ugyanis a hősök legkülönbözőbb erényeit értékeljük)
- Két nap live fantasy
- 4 különböző asztali szerepjáték stílus: M.A.G.U.S., Vampire, D&D, Cyberpunk.

Egyetlen kötelességed van Monostor Ura felé, hogy csapatotokkal (4-6 fő) saját zászlótok alatt vonuljatok csatába. Ezt előre is elkészíthetitek, de a helyszínen is lesz rá lehetőség. ( alapanyagot biztosítunk) Ha nem csapattal érkeznél, itt is szerezhetsz bajtársakat

Egyéb lehetőségek: Shadowrun, Star Wars, Call of Cthulhu, Codx, Mage: The Ascension, ezek mellett helyet kapnak kevésbé ismert stílusok is, Pl: Alien vs. Predator, Fruit of the Doom, Interaktív Fantasy Aréna, valamint táblás- és kártyajátékok (nem gyűjtögetős) is.
Ezenkívül: író-olvasó találkozók, ahol a magyarországi fantasy irodalom jeles képviselőivel beszélgethetsz. J. Goldlane (Goldmann Júlia), Oszlánszky Zsolt (M.A.G.U.S., KÁOSZ), Juhász Viktor (7tenger), Csigás Gábor (M.A.G.U.S., Codex, Ars Magica, Dark Fantasy), valamint a magyar 7tenger játék alkotói a Delta Vision kiadó képviseletében , és az INOMI kiadó az új M.A.G.U.S. játékkal. Lesz majd tradícionális japán kardiskola néhány növendéke, akiktől ízelítőt kaphattok a katana forgatásának fortélyaiból, és a hozzá tartozó ősi tradíciók mibenlétéről.

Helyszín: Komárom városától 7 km-re található koppánymonostori fenyves üdölőtelep, Ifjúsági tábora.

Odajutás: Komárom megközelíthető vasúton, avagy autóbusszal. Ha vonattal érkezel, az állomás bal oldalán a vasúti feljárón át kel jönnöd, ott pedig a vasúttal merőleges irányba haladva, két sarokkal arrébb meglelheted a helyi buszvégállomást. Aztán a koppánymonostori busz (2-es jelzésű helyi járat). Úgy húszpercnyi zötykölődés után a busz végleg megáll, innen sétálj tovább még néhány percig az utat követve, amíg jobb kéz felől fel nem tűnik a tábor kapuja. Ha valahogy mégis eltévednél, hívd nyugodtan a lap alján található információs telefonszámot. (A szervezőség várni fog és útbaigazít)

Költségek: szállás + étek:16.000 HUF / -csak szállás 10.000 HUF

Szállás, étek: a tábort héthő reggel 10-órátől lehet elfoglalni, aznapi első étkezés a vacsora. Elhelyezésedet faházakban tudjuk megoldani, az étkezésed (ha megrendeled), napjában háromszor biztosított. A tábor területén vizesblokk van, külön lányoknak-fiúknak. A táborban külön található focipálya, ping-pong asztal. Labdát, ütőt hozzatok!
(Jelentkezés, anyagiak: jelentkezés határideje 2004. július 10. A módja többféle lehet: postai levél vagy e-mail. Minden esetben szükségünk van a következő informásiókra: név, pontos lakcím, életkor)

Ha még nem múltál el 16 éves, akkor egy szülői beleegyező nyilatkozatot is kérünk, természetesen levélben és aláírással allátva.

Az összeg felét (8.000 vagy 5.000 forint) az előzetes jelentkezéssel egy időben, postai csekken juttasd el hozzánk. A fennmaradó részt ráérsz a helyszínen kifizetni.
Levelet és csekket a következő címre küdheted:
Cser Krisztián, 2840 Oroszlány Bánki D. út 4. 4/1
E-mail: monostor2004@freemail.hu további információk: tel.: 70/208-6834
rpg.hu: Fórumok ->Élő szerepjáték/harci játék ->Monostor 2004


Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://monostor2004.atw.hu]
A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához