LFG.HU

BePe
hírekCimkek

Vincent Prendergast: Keserű áramlatokon c. méltán sikeres könyve után egy újabb regény vállalkozik rá, hogy a Héttenger csodálatos, színes világába kalauzolja el az olvasót: Anthony Sheenard Liliom és vér címû regénye az izgalmas kardpárbajok, kalandos tengeri utak és sötét mágia földjén játszódik, egészen új jelentést adva a kalandregények fogalmának.
Természetesen az íróra jellemzõ egyéni karakterábrázolás, cselekményvezetés és humor sem hiányzik ebből a fordulatos regénybõl, és az olvasó szívverése is biztosan felgyorsul az izgalmas kalandokat olvasva…


Fülszöveg:

A fiatal, de már megkeseredett és haragvó Gerard Corbeau du Aur márki különleges kardot kovácsoltat magának Montaigne legjobb fegyverkészítõ mesterével. A liliomos pengét azonmód ki is próbálja Crieux kikötõjében egy avaloni hajó legénységén. Harc közben pillantja meg a város hercege, és azonnal felrendeli a császári udvarba, Morella du Montaigne színe elé.
A császárné pont egy fiatal kardforgatót keres: egy tudóst szeretne kimenekíttetni az ellenséges Kasztilliából. Hogy Gerard hûségét minden körülmény között magáénak tudja, egy mágikus syrneth övet ad a férfinak, amely különlegesen erõs sorskötést hoz létre a márki és úrnõje között.
A boszorka Morella elõtt ugyanakkor egy hirtelen látomásban feltárul, hogy a varázsvérû márki egy misztikus személyhez is kötõdni fog a jövõben. És ekkor már nem is a tudós és a találmány lesz a fontos, hanem hogy ki lehet az a titokzatos alak a sorsszál másik végén…

Anthony Sheenard a 7tenger szerepjáték könnyed hangulatát, kalandos és mágikus történéseit, muskétások, komédiások, kalózok, titkos társaságok és varázsvérûek világát eleveníti fel sodró lendületû regényében.

Kiadó: Delta Vision
Ára: 1690 Ft

A borító és a regény első néhány oldala letölthető a kapcsolódó linkek alatt.


Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://rpg.hu/iras/doc/liliom_es_ver.pdf]
[http://rpg.hu/iras/pic/liliom_large.jpg]
A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.