LFG.HU

Epeiros
eseményekCimkek

A közelmúlt közvélemény-kutatásit is figyelembe véve szerveződik egy MAGUS Live szeptember 4-5-re.
Délutáni kezdéssel tart majd az éjszakán is átnyúlóan hajnalig. Lesz tábortűz, izgalom, kaland, jó társaság egy bárddal az élen.
Helyszín a Budai-hegyek egy kicsinyke szeglete. Vidékieknek a megbeszélt pályaudvarról közvetlenül a helyszínig kalauz garantált. A kaland remek, az izgalom garantált. Kora délután, ha minden jelentkező megérkezett, a consular beszédet tart és kezdetét veszi az izgalom és az ünnep, hiszen a Vér és Velő napjai köszöntöttek be… Naplementekor sorsolás, hogy kik lesznek azok a boldog szerencsések, aki önként járulhatnak a Legnagyobb Úr színe elé. Este mulatozás külvilági módra (önfeledten), vagy kráni módra (kevésbé önfeledten). Közben ármánykodás, és a küldetések beteljesítése, valamint a felemelkedés vár minden kiválasztottra. Napkeltekor a véradó beszolgáltatása, és hazavonulás.

Figyelem! A részvétel teljesen ingyenes! Sőt! A kiemelt játékosok külön pénzösszeget kapnak jelmezek kölcsönzésére! Támogatónk egy filmes csapat, a Fekete Doboz Alapítványtól, akik a játék ideje alatt mindent filmre vesznek. Hozott nyersanyag esetén másolatot bárki kaphat. Emléknek sem utolsó! Az Alapítvány most egy dokumentumfilmet készít a szerepjáték világáról.

A játék Kránban játszódik egy külső tartományban. Karakteralkotás az Első Törvénykönyv szerint történik, és egyetlen kiegészítő szabálykönyv sem használható. Kivételt képeznek a fajok és a kasztok, amelyek közül bármely, nyomtatásban megjelent használható (akár Rúna is). A szintek maximuma 12. Képességekre 126 pont osztható szét. Felszerelési tárgyakról mindenkinek magának kell gondoskodnia (pl. kötél, lámpás), de ezek a tárgyak természetesen behelyettesíthetőek, csak utalniuk kell az eredetire (pl. elemlámpa, madzag). Ugyanez érvényes a vértekre és fegyverekre is. Figyelem, ha nincsenek ilyen tárgyaid, és feltétlenül szeretnél, jelentkezz minél előbb! Amíg a készletünkből fut, te is kaphatsz vértet és fegyvert! Fejenként 1 varázstárgyat mindenki kidolgozhat, vagy használhatja az Első Törvénykönyvben leírtak akármelyikét.

Információ és jelentkezés Földi Tamásnál (Epeiros) az epeiros@freemail.hu, címen.


A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához