LFG.HU

Bíró András
hírekCimkek

Tisztelt Telepes, Kedves Játékostársunk!

Közeleg a végkifejlet… Szeptember 11-én, szombaton ismét egy újabb Catan telepesei bajnoki forduló következik! A küzdelem a világbajnokságon kiadó helyekért még nem dőlt el – de ha másért nem, az értékes társasjátékokért érdemes még mindig ringbe szállni!

A verseny ugyanúgy zajlik, mint az előző versenyeken: három forduló alap Catan játék, előre kialakított térképekkel. Az elért pontok beszámítanak az országos ranglistába. Aki eddig minden versenyen ott volt, az most JAVÍTHAT! A végső értékelésbe a legjobb 4 versenyeredmény számít bele, a mostani forduló eredménye alapján pedig ismét társasjáték-nyereményeket osztunk ki.

A jelenlegi versenyen is tartjuk az előregisztrációs formát. Aki eljött a legutóbbi versenyekre, láthatta, hogy sokan vagyunk, és ha sokkal többen leszünk, csak az fog tudni biztosan játszani, aki regisztrálta magát. Így, hogy le ne maradjon senki, megkérünk mindenkit, hogy amint biztos (vagy bizonytalan, de esélyes) lesz a részvétele, jelezze azt nekünk a lap alján található telefonszámon, vagy e-mail címen (a saját neve, és elérhetősége – e-mail címe – feltüntetésével), legkésőbb szeptember 9-ig! A mostani versenyre ugyanis minél több négyes asztalt szeretnénk, amihez “beugró” játékosok is kellhetnek…

Ha sokan regisztráltok előre, időben tudunk nagyobb terembe költözni! Fontos tehát, hogy tudjuk, hány játékost várhatunk, és hány térképet készítsük elő…

Ezen a napon is természetesen lesz alkalom a verseny után (tehát kb. 15 órától) (akár a versenyzőknek is) gyakorlott játékmesterek segítségével megismerni és kipróbálni különböző társasjátékokat, melyek közül néhányat most adtak ki és mutattak be Magyarországon. Kérésre gyerekjátékokat is be tudunk mutatni itt.

Természetesen szerényebb formában most is igyekszünk gondoskodni a résztvevők étel- és italellátásáról egy kisebb büfé segítségével. Ha van valamilyen kívánalmad, mi az, amit feltétlenül hozzunk, kérlek, üzend ezt meg nekünk a regisztrációkor.

A Catan Telepesei társasjáték 2004. évi hetedik ranglistaversenyének, és a játékdélutánnak a színhelye:

Vbéka klub
Budapest, VII. ker., Erzsébet krt. 40-42. (Bejárat a Dob utca felől. Keresd a plakátot!)

Megközelíthető: Blaha Lujza tértől (2-es metró vonal, 7, 7a, 78, 173-as buszok megállója) 3 perc séta, 4-es, 6-os villamos Wesselényi utcai megállójától 1 perc séta). Igyekszünk valamiféle jelzést tenni a bejárathoz, de oda kell jönni, ahol sokan vannak.

A verseny időpontja: 2004. szeptember 11. szombat, reggel 10 óra (nevezés 9:30-tól)

A bajnokság nevezési díja: 500 Ft (csak a bajnokságon résztvevőknek)
Minden játékot ingyen próbálhattok ki, és a szabad asztaloknál a bajnokságon kívüli játék is díjtalan!!!

További információkért (bemutató játék, részletes versenyszabályzat, a következő versenyek időpontjai, ranglista stb.) keress meg bennünket bátran a bbbandi@yahoo.com email-címen, vagy a 06-30-557-2401 (Juhász Ildikó), illetve a 06-30-535-4285 (Bíró András) telefonszámokon!

Gyere el ismét – Vagy először! Minden játékosnak nagyon sok szerencsét kívánunk!

A szervezők


A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.