LFG.HU

Rorimack
hírekCimkek

A hétvégén kerülnek megrendezésre azok a bajnokságok, ahol a játékosok először találkozhatnak az új Magic the Gathering kiegészítővel, a Champions of Kamigawával.

A Magic már a múlt évben elhagyta Dominiaria bolygóját, hogy a kártyajáték multiverzumának új bolygójára kalauzolja a játékosokat. Tavaly a Mirrodin, Dark Steel és Fifth Dawn hármassal Mirrodin fémbolygójával ismerkedhettünk meg, és az idei év Kamigawájé.

A japán mitológiából merítő világot neves japán illusztrátorok, írók, és fejlesztők segítségével álmodták a kártyalapokra.

Habár a hétvégi bajnokságtól eltekintve a boltokban még csak október elsejével (és az Magic Online-ra még egy hónap késéssel) érkeznek az új alapcsomagok és kiegészítők, a hivatalos honlap mindent megtesz, hogy fokozza az érdeklődést: közel egy hónapja hetente egy-egy újabb Kamigavai történetet kapunk ajándékba, és egy hete már megjelentek az első képek az új kártyákról is.

A bemutató-bajnokság helyszíneit (köztük a több, mint tucatnyi magyar helyszínnel) megtalálhatjátok a Wizards honlapján.

A Magyarországon megrendezésre kerülő versenyek helyszínei megtekinthetőek: www.wizards.com/prerelease


Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://www.wizards.com/magic/displayexpansion.asp?set=chk&page=1]
A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.