LFG.HU

Bíró András
hírekCimkek


Tisztelt Játékostárs!

A nagy sikerű Catan Telepesei sorozat mellett ezúttal megrendezzük az első CARCASSONE MAGYAR BAJNOKSÁGOT is. Szeptember 26-án, vasárnap küzdenek meg a résztvevők az egyetlen, világbajnokságon kiadó helyért!

A verseny az alap Carcassone-szabályokkal, az alap Carcassone-táblán folyik majd. Az elért pontok és a győzelmek száma alapján hirdetünk nyertest, aki egyúttal résztvevője lehet az október 23-24-én megrendezendő világbajnokságnak!

A versenyen előregisztrációs formát tervezünk tartani. Hogy le ne maradjon senki, megkérünk mindenkit, hogy amint biztos (vagy bizonytalan, de esélyes) lesz a részvétele, jelezze azt nekünk a lap alján található telefonszámon, vagy e-mail címen (a saját neve, és elérhetősége – e-mail címe – feltüntetésével), legkésőbb szeptember 25-ig!

Ha sokan regisztráltok előre, időben tudunk nagyobb terembe költözni! Fontos tehát, hogy tudjuk, hány játékost várhatunk, és hány játékot készítsük elő… (a játékokat mi biztosítjuk)

Ezen a napon is természetesen lesz alkalom a verseny után (tehát kb. 15 órától) (akár a versenyzőknek is) gyakorlott játékmesterek segítségével megismerni és kipróbálni különböző társasjátékokat, melyek közül néhányat most adtak ki és mutattak be Magyarországon. Kérésre gyerekjátékokat is be tudunk mutatni itt.

Természetesen szerényebb formában most is igyekszünk gondoskodni a résztvevők étel- és italellátásáról egy kisebb büfé segítségével. Ha van valamilyen kívánalmad, mi az, amit feltétlenül hozzunk, kérlek, üzend ezt meg nekünk a regisztrációkor.

A 2004. évi Carcassone Magyar Bajnokságnak, és a játékdélutánnak a színhelye:

Erzsébetvárosi Közösségi Ház
Budapest, VII. ker., Wesselényi u. 17.

Megközelíthető: Blaha Lujza tértől a Kazinczy utcáig (7, 7a, 78-as buszok 1. megállója) 2 perc séta, 4-es, 6-os villamos Wesselényi utcai megállójától 5 perc séta. Igyekszünk valamiféle jelzést tenni a bejárathoz, de oda kell jönni, ahol Carcassone-t szorongató emberek vannak…

A verseny időpontja: 2004. szeptember 26. vasárnap, reggel 10 óra (nevezés 9:30-tól)

A bajnokság nevezési díja: 700 Ft (csak a bajnokságon résztvevőknek)
Minden játékot ingyen próbálhattok ki, és a szabad asztaloknál a bajnokságon kívüli játék is díjtalan!!!

További információkért (bemutató játék, részletes versenyszabályzat, a következő versenyek időpontjai, ranglista stb.) keress meg bennünket bátran a bbbandi@yahoo.com vagy a juhasz.ildiko@axelero.hu email-címen, vagy a 06-30-535-4285 (Bíró András) telefonszámokon!

Gyere el, és juss el egészen Németországig!

A szervezők


A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához