LFG.HU

Rorimack
hírekCimkek

A White Wolf oldalára felkerült a hamarosan elkészülő Vampire: The Masquerade – Bloodlines PC játék borítója. Az Activision által fejlesztett játék címlapját Tim Bradstreetnek köszönhetjük, és ő, Nosferatu a második, “akit” többféle felbontásban is letölthetünk, ha egy kicsit borongósabb háttérképet választanánk számítógépünknek.
(Egy másik karakter, Jeanette háttérképei már korábban elérhetők voltak az oldalról)

A Bloodlines az igéretek szerint életképes ötvözete lesz a first person shootereknek, és a szerepjátéknak. A gyors akciójelenekkel felpörgetett világban szinte szabadon fejleszthetjük karakterünket, és a történet nem lineális volta biztosítja, hogy ne kelljen görcsösen ragaszkodnunk a főszálhoz, szabadon barangolhassunk a Sötétség Világának titkait kutatva. A játék helyszíne jelen korunk Los Angelese, a környezet pedig (a vámpírok alvilága, intrikákkal, és harcos halandókkal) biztosítja, hogy szinte egyetlen percig se érezzük magunkat biztonságban.

A játékot a Troika fejleszti, és a játék motorja is ismerős lehet: ugyanazt a Valve Source Technology-t használja ugyanis, amivel már találkozhattunk többek között a Half-Life-ban.


Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://www.white-wolf.com/downloads.php?category_id=36]
A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához