LFG.HU

Juhász Ildikó
hírekCimkek

Tisztelt Telepes, Kedves Játékostársunk!

Befejezzük!… vagyishogy október 10-én, vasárnap a Catan telepesei társasjáték nyolcadik, befejező bajnoki fordulója következik! A küzdelem a világbajnokságon kiadó helyekért tehát ezen a versenyen dől majd el. A verseny nyertesei pedig az új Lovagok és Városok kiegészítő megjelenése kapcsán új fejezetet nyithatnak: az értékes társasjáték-nyeremények között előreláthatólag az új kiegészítő is ott lesz!

A verseny az előző versenyeken megszokott módon zajlik: három forduló alap Catan játék, előre kialakított térképekkel. Az elért pontok beszámítanak az országos ranglistába. Aki eddig minden versenyen ott volt, az most JAVÍTHAT! A végső értékelésbe a legjobb 4 versenyeredmény számít bele, a mostani forduló eredménye alapján pedig ismét társasjáték-nyereményeket osztunk ki.

A VERSENY VÉGÉN BAJNOKOT AVATUNK!

A jelenlegi versenyen is kérjük, lehetőleg regisztráljatok előre! Aki eljött a legutóbbi versenyekre, láthatta, hogy ha sokkal többen leszünk, csak az fog tudni biztosan játszani, aki regisztrálta magát. Így, hogy le ne maradjon senki, megkérünk mindenkit, hogy amint biztos (vagy bizonytalan, de esélyes) lesz a részvétele, jelezze azt nekünk a lap alján található telefonszámon, vagy e-mail címen (a saját neve, és elérhetősége – e-mail címe – feltüntetésével), legkésőbb október 8-ig!

Ha túl sokan regisztráltok előre, időben tudunk nagyobb terembe költözni! Fontos tehát, hogy tudjuk, hány játékost várhatunk, és hány térképet készítsük elő…

Ezen a napon is természetesen lesz alkalom a verseny után (tehát kb. 15 órától) (akár a versenyzőknek is) gyakorlott játékmesterek segítségével megismerni és kipróbálni különböző társasjátékokat, melyek közül néhányat most adtak ki és mutattak be Magyarországon. Kérésre gyerekjátékokat is be tudunk mutatni.

A résztvevők étel- és italellátási gondjait mini büfé segítségével igyekszünk megoldani. Ha van valamilyen kívánalmad, mi az, amit feltétlenül hozzunk, kérlek, üzend ezt meg nekünk a regisztrációkor.

A Catan Telepesei társasjáték 2004. évi nyolcadik, befejező ranglistaversenyének, a bajnokavatónak és a játékdélutánnak a színhelye:

Erzsébetvárosi Közösségi Ház
Budapest, VII. ker., Wesselényi utca 17.

Megközelíthető: Blaha Lujza tértől 7, 7a, 78-as buszokkal a Kazinczy utcáig, onnan 2 perc séta, 4-es, 6-os villamos Wesselényi utcai megállójától 5 perc séta. Igyekszünk valamiféle jelzést tenni a bejárathoz, de oda kell jönni, ahol sokan vannak.

A verseny időpontja: 2004. október 10. vasárnap, reggel 10 óra (nevezés 9:30-tól)

A bajnokság nevezési díja: 500 Ft (csak a bajnokságon résztvevőknek)
Minden játékot ingyen próbálhattok ki, és a szabad asztaloknál a bajnokságon kívüli játék is díjtalan!!!

További információkért (bemutató játék, részletes versenyszabályzat, a következő versenyek időpontjai, ranglista stb.) keress meg bennünket bátran a juhasz.ildiko@axelero.hu email-címen, vagy a 06-30-535-4285 (Bíró András) telefonszámokon!

Gyere el ismét – Vagy először! Minden játékosnak nagyon sok szerencsét kívánunk!

A szervezők


A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.