LFG.HU

DeltaVision
hírekCimkek

Október 21-én megjelenik az októberi Fanfár.

Az olvasók között Marvel Hero Clix alapcsomagot és kiegészítőket sorsolunk ki!

A tartalomból:

A tudás tolvajai (Dungeons and Dragons)
Kém karakterek a D&D szerepjátékban. Milyen kém típusok léteznek? Milyen kasztokat használhatsz fel? Tanácsok és információk kém karakterek készítéséhez és történetbe illesztéséhez.

Kémkedés a szerepjátékokban (Dungeons and Dragons)
Hogyan használd fel a kémtörténetek motívumait a krónikádban? Hogyan építs kém JK-kra és NJK-kra? Kalandötletek, tippek, mesélői titkok.

Orpheus
Részletes ismertető a White Wolf hatkötetes szerepjátékáról. Az Orpheus szervezete a szellemvilággal foglalkozik. Ügynökei között élők és holtak egyaránt megtalálhatók. Milyen kalandokra nyújt lehetőséget ez a szerepjáték?

A holtak ereklyéi (A Gyűrűk Ura)
A Gyűrűk Ura szerepjátékhoz írt kalandmodulban a karakterek Dúnföldön kalandozva bukkannak rá a rejtélyre: vajon ki adott ősi fegyvereket a rohírokat támadó dúnföldiek kezébe? Ki az, aki az éj leple alatt a dúnföldiekra támad?

Kalózélet
Hogyan éltek a tengereken és a szárazföldön a kalózok? Megismerheted a kalóztörvényeket, s megtudhatod, valóban ástak-e el kincseket a Karib-térségben.

Mesélői tippek (Vámpír: A Maszkabál)
Hogyan teremtsd meg egy Vámpír játék hangulatát? Mivel és hogyan készülj fel a játékosaidra? Hogyan improvizálj?

Rejtett oldalak (Dungeons and Dragons)
Karaktered rejtett tehetsége egy másik kaszthoz mágikus hatásokban jelentkezhet. Milyen lehetőségeid vannak beépíteni ezt a játékaidba? A cikk részletes szabályokat közöl a D&D kasztszintéziséről.

A Fekete Kőris szigete (7Tenger)
A 7tenger világának egyik szigetét nagy rejtély övezi. Mik a titokzatos romok a föld alatt? A kalandmodul mellett a szigetleírás egész krónika történetét alapozhatja meg.

Öregség és generáció (Vámpír: A Maszkabál)
Vajon mennyire igaz az a mítosz, hogy minél öregebb egy vámpír, annál alacsonyabb a generációja? Mennyire lehet hatalmas egy vénséges vámpír? Titkok és találgatások az Első és Második Város népével kapcsolatban.

Lirael – Garth Nix világa
Garth Nix díjnyertes író nekromanta fantasy sorozatának átirata szerepjátékra. Ancelstierre és a Régi Királyság bemutatása folytatódik. Ismerd meg ezt a mágiával és élőholtakkal teli világot a karaktered szemén keresztül!

Vampire: The Requiem
Ismertető és elemzés a megújult Vámpír játék rendszeréről és világáról.


A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához