LFG.HU

Rorimack
hírekCimkek

A Green Ronin legújabb játéka ezúttal a romantikus fantasy világába vezeti el az olvasókat. A Kék Rózsa királyságának, Aldis birodalmának az alaphangulata már ismerős lehet olyan szerzők műveiből, mint Mercedes Lackey, Tamora Pierce, vagy Diana Duane. A Varázslókirályok rémuralma alól felszabaduló vidéket Jarzon istenkirálysága és Kern lícsbirodalma veszélyezteti, de az Árnyak háborújából ittragadt szörnyetegek és fekete mágia is ezernyi veszélyt rejt. A Királynő Bajnokainak és az őket segítő rhydanoknak, telepatikus képesseggekkel megáldott intelligens állatoknak minden erejére szükség van, hogy szembeszálljanak a fenyegetéssel.

A fentiekből is látszik, hogy a Green Ronin a “női fantasy” játékát kívánta megalkotni, ahol természetesen nem hiányozhat a kaland mellől a románc sem. A gördülékeny játékmenetet biztosítja az egyszerű, egyetlen húszoldalút használó OGL rendszer, a kiadó sikerjátékának, a Mutants&Masterminds elemeivel megtámogatva. A kiadó céljai között szerepelt az egyszerűség mellett az is, hogy egy önmagában is játszható, komplett játékot hozzanak létre, reméljük, ez sikerül is nekik.

Addig is a hivatalos honlapon előzeteseket láthatunk a készülő kiadványokból, a Blue Rose világában játszódó novellákat olvashatunk, valamint megismerkedhetünk a világ “születésével” (avagy honnan jött a Blue Rose ötlete) is.


Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://blueroserpg.com/]
A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához