LFG.HU

Rorimack
hírekCimkek

A Cubicle 7 és a Nightfall games igazgatója, és nem mellékesen az SLA Indrustries megalkotója, Dave Allsop lemondott mindkét cég igazgatói posztjáról. Ennek, és egyéb okoknak köszönhetően késik a két újabb SLA kiegészítő, a Hunter Sheets első része, és a Cannibal Sector One leírását tartalmazó kötet. Az előbbivel még idén, az utóbbival már csak jövő tavasszal találkozhatunk a boltok polcain.

Az utóbbi írója az a James “Grim” Desborough, akit már az SJG-s The Munchkin’s Guide to Power Gaming-ból is megismerhettünk. Érdemes különös figyelmet folrdítani a Cannibal Sector One-ra, hiszen ezekután ő lesz az, aki átvéve Dave-től a stafétabotot, vele egyeztetve egyengeti az SLA további sorsát, s nem mellékesen a 2006-ra tervezett második kiadásért is ő lesz a felelős.

A kiadó tervei között szerepel egy, a Hogshead New Style sorozatának nyomdokain haladó, rövidebb játék is, nevezetesen a Frankenstein Factory. Ez, akárcsak az előbbi kiadó De Profundis-a egy kultikus lengyel RPG angol nyelvű változata lesz, s talán nem túl meglepő, hogy leginkább Frankensteinnel, laboratóriumával, és teremtményeivel fog foglalkozni.


Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://team8.co.uk]
A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.