LFG.HU

Rorimack
hírekCimkek

A HinterWelt Enterprises ezúttal Rómába invitálja vásárlóit. Egy olyan Rómába, ahol a Birodalom rábukkant a mágia titkára. De nem ők az egyedüliek, akik a természetfelettihez fordulhatnak segítségért. Kína Jádecsászársága az alkímia útját tökéletesítette, míg észak mogorva harcosa isteneikkel, Odinnal, Thorral, és a többiekkel járják a fagyos fjordokat. És ott van Alkasas királysága is, a Fekete Varázslók földje.

A Birodalomnak szembe kell szállnia Alkasassal, és természetesen nem mondhat le a további hódításokról sem…

A több mint háromszáz oldalas szabálykönyv közel kétharmada ezt az alternatív Rómát vázolja fel, de megismerhetjük belőle szövetségeseit csakúgy, mint a Birodalmat fenyegető erőket. A játék motorját adó, saját fejlesztésű Iridium rendszer, melyet leginkább tapasztalt játékosoknak ajánlanak, 130 oldalt tesz ki a kötetből.

A kiadvány PDF formátumban az RPGNow oldaláról érhető el, a kiadótól már megszokott minőségben: nem hiányzik a tartalomjegyzék, és könyvjelzők, hiperhivatkozások segítik az olvasást.

A könyvnek létezik nyomtatott változata is, ezt többek között a kiadó honlapjáról is beszerezhetjük, ahol a készlet erejéig még ráadásul egy gyönyörű világtérképet is kapunk hozzá ajándékba.


Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://roma.hinterwelt.com/]
A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.