LFG.HU

HammerTimeCafe
Bíró András
hírekCimkek


Tisztelt Telepes, Kedves Játékostársunk!

Közeleg a végkifejlet… November 13-án, szombaton új szezon kezdődik. Nem csak azért, mert a Lovagok és Városok megjelent – Nem, hanem mert egy újabb évad kezdődik a Catan időszámításában! MEGKEZDŐDIK A III. CATAN ORSZÁGOS BAJNOKSÁG!

Új lesz a helyszínünk, de előreláthatólag ebben az évben mind a 7 alkalommal ugyanott találkozunk! (Előre is köszönjük a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Rottenbiller utcai Könyvtárának a támogatást.)

A verseny az előző évben megszokott módon zajlik: három forduló alap Catan játék, előre kialakított térképekkel. Az elért pontok beszámítanak az országos ranglistába. A végső értékelésbe a legjobb versenyeredmények számítanak bele, a mostani forduló eredménye alapján pedig ismét társasjáték-nyereményeket osztunk ki.

A jelenlegi versenyen is tartjuk az előregisztrációs formát. Aki eljött a legutóbbi versenyekre, láthatta, hogy sokan vagyunk. Így, hogy le ne maradjon senki, megkérünk mindenkit, hogy amint biztos (vagy bizonytalan, de esélyes) lesz a részvétele, jelezze azt nekünk a lap alján található telefonszámon, vagy e-mail címen (a saját neve, és elérhetősége – e-mail címe – feltüntetésével), legkésőbb november 11-ig! A mostani idényre ugyanis minél több négyes asztalt szeretnénk, amihez “beugró” játékosok is kellhetnek…

Ha sokan regisztráltok előre, időben tudunk több asztalt beállítani! Fontos tehát, hogy tudjuk, hány játékost várhatunk, és hány térképet készítsük elő…

Ezen a napon is természetesen lesz alkalom a verseny után (tehát kb. 15 órától) (akár a versenyzőknek is) gyakorlott játékmesterek segítségével megismerni és kipróbálni különböző társasjátékokat, melyek közül néhányat most adtak ki és mutattak be Magyarországon. (Kérésre gyerekjátékokat is be tudunk mutatni.) A játékok kipróbálása ingyenes, bárki számára lehetőség van rá – mostantól viszont a helyszín miatt nekik is regisztrálniuk kell majd a helyszínen.

Természetesen szerényebb formában most is igyekszünk gondoskodni a résztvevők étel- és italellátásáról egy kisebb büfé segítségével. Ha van valamilyen kívánalmad, mi az, amit feltétlenül hozzunk, kérlek, üzend ezt meg nekünk a regisztrációkor.

A Catan Telepesei társasjáték harmadik évadjának első ranglistaversenyének, és a játékdélutánnak a színhelye:

Szabó Ervin Könyvtár
Budapest, VIII. ker., Rottenbiller u. 10. (Keresd a plakátot!)

Megközelíthető: Keleti pályaudvartól 5 perc séta, illetve 79-es trolibusszal 2 perc séta

A verseny időpontja: 2004. november 13. szombat, reggel 10 óra (nevezés 9:30-tól)

A bajnokság nevezési díja: 500 Ft (csak a bajnokságon résztvevőknek)
Minden játékot ingyen próbálhattok ki, és a szabad asztaloknál a bajnokságon kívüli játék is díjtalan!!!

További információkért (bemutató játék, részletes versenyszabályzat, könyvtári házirend, a következő versenyek időpontjai, ranglista stb.) keress meg bennünket bátran a bbbandi@yahoo.com, vagy a juhasz.ildiko@axelero.hu e-mail címen, vagy a 06-30-535-4285 (Bíró András) telefonszámokon!

Gyere el ismét – Vagy először! Minden játékosnak nagyon sok szerencsét kívánunk!

A szervezők


A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.