LFG.HU

BePe
hírekCimkek

Itt az év vége, az ajándékozások, az új költségvetések megtervezésének és a megmaradt pénzek elköltésének időszaka.

Körülbelül egy éve volt, hogy megírtam a “Gondolatok a III. RPG.HU Találkozóról és magáról az oldalról” c. cikket ( http://lfg.hu/9542/ ) amire reagálásképpen többen is segítő kezet nyújtottak az oldalnak.
Ennek eredményeképpen nyáron sikerült beüzemelni az új szervert, ami azóta is stabilan működik :lekopog:

Most sajnálattal értesítünk mindenkit, hogy az HID Európa – EYE Hungary Egyesület, amelyen keresztül eddig az adományokat fogadni tudtuk, 2005. január elsejével megszűnik, így az ő számlaszámukra kiadott támogatói csekkek idén decemberig érvényesek. Ha esetlegesen utána adnád fel a támogatást az EYE Hungary Egyesület számlaszámára, akkor a pénzt címzett hiányában visszakapod, hiszen nem juthatott el hozzánk.

Szerencsére 2004. novembertől az alábbi szervezet segítségével kaphatunk adományokat:

Ostromjáték Hagyományőrző Egyesület – CIB Bank – 10700206-42125804-52000001

Az új támogatói csekkek készítése is már folyamatban van, így ha akár idén, akár jövőre támogatni szeretnéd az oldalt és emailben elküldöd a postai címed az adomany@rpg.hu címre, örömmel küldünk Neked.

Még egyszer nagyon köszönjük az esetleges támogatást, reméljük kiérdemeltük, hogy jövőre ismét adományoddal segítsd majd a munkánkat és még hosszú ideig nyújthassunk független oldalként színvonalas szórakozást.

Balázs Péter
BePe


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához