LFG.HU

Rorimack
hírek

December elsejével megnyitott virtuális kapuját az IPR.

Az oldal célja, hogy (akárcsak a Key20 boltja) egyesítse és összefogja a független szerepjáték-kiadókat, létrehozva egy olyan közösséget, ahol a vásárló a scene legkiválóbb alkotásaival találkozhat.

Nem véletlen tehát, hogy a jelenlegi hét kiadó között ott találjuk például a Ron Edwards vezette Adept Presst, az indie rpg-k egyik élharcosát, vagy a kultikus játékokat jegyző Anvilwerkset, vagy az idei év egyi független slágerének, a Conspiracy of Shadows kiadóját, a Bob Goat Presst. A felsorolásból kimaradt kiadók is színvonalas termékek széles, és egyre bővülő kínálatával várják a vásárlókat, és valószínű, hogy hamarosan a kiadók listája is bővülni fog.

Habár az Egyesült Államokra és Kanadára vonatkozó, huszonöt dollár feletti rendelésnél ingyenes szállítási díj sajnos nem vonatkozik például Magyarországra, az mindenesetre több mint pozitív, hogy végre hitelkártyával is hozzájuthatunk olyan játékokhoz, amelyek mindezidáig szinte csak Paypallal voltak elérhetőek.

Aki kíváncsi arra, merre is tart a szerepjátékvilág, hol feszülnek a határai, és hogyan elhet fenekestül felfordítani az eddig jól bevált tradíciókat, feltétlenül keresse fel az oldalt!


Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://www.indiepressrevolution.com/]
A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.