LFG.HU

Trollbarlang
hírekCimkek

1. Új Troll/Warhammer Fanatikuss oldal!

Először is, megújult a Troll és Fanatikuss Ódal, s mostantól a www.trollbarlang.hu címen érhető el! Az orkok uralma lejárt, innentől már emberi nyelven és közérthető grafikával böngészheted a weblapot, és merülhetsz el a Warhammer és a Warhammer 40000 világában rengeteg cikk és számos kép között.
Az oldalon megtalálhatod a játékok szabálykönyveit és a seregeket leíró könyveket magyarra fordítva, hasznos cikkeket a játékokhoz, az elmúlt évek versenyeinek, találkozóinak és festőversenyeinek galériáját, valamint a modellek árait és a Trollbarlang elérhetőségeit, akcióit.
Aki december 12-ig az oldalon található rendelesrollbarlang.hu e-mail címen bármilyen Games Workshop terméket rendel, 15% árengedményt kap!

2. A Warhammer Fanatikuss Liga 40K szekciójának évzáró összecsapása

Az immár két éve tartó versenysorozat idei utolsó, döntő összecsapásai december 11-én, szombaton lesznek a Krúdy Gyula Általános Iskola és Gimnáziumban, ahol az eddigi rendezvények is voltak (Budapest III. kerület Gyógyszergyár utca 22-24.). Aki szeretne egyszerre sok asztalon, sok szépen festett Warhammer 40000 sereget látni akció közben, az mindenképp jöjjön el!

3. Hungarian Games Day, avagy a Magyar Jáccósnap

Idén is eljő a december, s vele együtt az immár hagyományosnak mondható Games Day, vagyis a (GW-s) Játékok Napja! Idén nem a Mikulás hozza, hanem egy héttel később érkezik (december 12-én).

Az e napra tervezett programok a következők lesznek:

KESSEL-FUTAM avagy a Mad-Tech Racing
Bereczky úr vezényletével a kisautó-tulajdonos agresszorok próbára tehetik magukat és járgányaikat egy autóversenyben, ahol mindent szabad, hisz úgyis a győztesnek lesz igaza!

Kill-the-team
Ahol mindenki ugyanazt akarja, de csak a legjobb csapat szerezheti meg!
Több fordulós játék a különleges osztagoknak a “Kill Team” szabályai alapján

Kapd el az orzót, mielőtt az kap el téged!
A legendás Space Hulk játék, annak is a legelső kiadása, melyben űrgárdista terminátorok kergetik a gonosz génorzókat és fattyaikat egy hatalmas űrhajóroncs belsejében. A figurákat mi adunk, te csak gyere, és játssz!

Grünwaald Inkvizítor küldetése
Warhammer 40000 szerepjáték, melyben az Inquisitor szabályai szerint küzdhettek a Császár nevében. A figurákat ezúttal is mi adjuk, nektek csak játszani kell!

Határvidéki villongások
Warhammer Fantasy Battle játéksorozat, a “Border Patrol” szabályai szerint, melyben kisebb csapatok küzdenek egymással a dicsőségért. A csaták ugyan különállók, ám egy történetbe illeszkednek!

Mordheim verseny
Hasonlatosképp a tavalyihoz, idén is lesz verseny, melyben a küldetések láncolata egy izgalmas történet eseményeit írják le!

És sok más…

Ha a fenti izgalmak felkeltették érdeklődésed, klikk a Troll/Fanatikuss oldalra!


Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://www.trollbarlang.hu/]
A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához