LFG.HU

Bíró András
hírekCimkek

Kedves Játékostársunk!

Van jó hírünk 2005-re is: nemsokára lehet nevezni a 3. Catan Magyar Bajnokság következő fordulójára! Régi játékosainknak nem tartogat sok meglepetést a verseny lebonyolítása: a Catan Telepesei alapjátékkal ismét három fordulót játszunk. A bajnokságon bárki, aki már tud játszani, részt vehet, és összemérheti tudását más játékosokkal. A verseny során a versenyszabályzatba foglalt szabályokat használjuk.

Az Országos Bajnokság második fordulójába bekapcsolódva mindenki gyűjtögetheti a győzelmi pontokat, hiszen ez alapján dől majd el szeptemberben, ki lesz az, aki képviselheti Magyarországot a világbajnokságon! Budapesten kívül pedig regionális versenyekről lehet majd bekerülni a végső megmérettetésre.

Aki pedig a bajnoki fordulón nem szeretne elindulni, de kipróbálná, hogy hogyan játszunk mi, annak a bajnokságon kívül mind a Catan, mind más játékok kínálnak szórakozási lehetőséget – és a bajnokságon kívüli játék természetesen ingyenes.

A megszokott módon a szünetekben mini-büfével: némi frissítővel és rágcsálnivalóval várjuk a megfáradt játékosokat.

A 3. Catan Telepesei Országos Bajnokság második ranglistaversenyének, és a játékdélutánnak a színhelye:

Szabó Ervin Könyvtár
Budapest, VII. ker., Rottenbiller utca 10.

Megközelíthető: Keleti Pályaudvartól 5 perc séta, fekete 7-es busztól 3 perc séta, 73-as trolibusz Rottenbiller utcai megállójától 1 perc séta

A verseny időpontja: 2005. január 22. szombat, reggel 10 óra (nevezés 9:30-tól)

A bajnokság nevezési díja: 500 Ft. (emléklapokkal kedvezmény!)

Minden játék kipróbálása, és a szabad asztaloknál a bajnokságon kívüli játék is díjtalan!!!

További információkért (bemutató játék, részletes versenyszabályzat, a következő versenyek időpontjai, ranglista stb.) keress meg bennünket bátran! (Bíró András, az andras.biro@axelero.hu email-címen, vagy a 06-30-535-4285 telefonszámon, vagy Juhász Ildikó – juhasz.ildiko@axelero.hu)

Gyere el ismét – vagy először!

A szervezők


A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához