LFG.HU

taverna
Gulandro
hírekCimkek

Kedves Játékosok!
2005. február 6-án 10 és 18 óra között tartja a Kalandmesterek Ezüst Rendje a második nyílt mesélést a CD-Fű (V. kerület, Fejér György utca 1.) teaházban.
Ezen a rendezvényen nem egyetlen modult játszik végig minden jelentkező, hanem a mesélőink által hozott válogatott, profi kalandok közül lehet választani. Sőt, a lehetőségekhez képest a mesélőket is szabadon választhatjátok. A cél a versenyeken megszokott magas színvonalú mese biztosítása, a kiváló játékélmény egyszersmind a baráti hangulat megteremtése. Ez nem verseny, hanem egy alkalom, hogy a versenyek közti uborkaszezonban is lehessen egy nagyot játszani, hogy ha nem mersze versenyre elmenni, de vonzana egy nagyobb szabású szerepjátékos esemény hangulata, vagy tapasztalatot szeretnél gyűjteni, akkor eljöhess és játszhass.
Ha nincs mesélőtök, és már csak ez tart vissza az önfeledt játéktól, vagy csapatod régen elkopott mellőled, esetleg nem is sikerült társakat találnod magad mellé, akikkel játszhatnád ezt a Játékot, akkor is itt a helyed! A tapasztalt mesélők és játékosok biztosan befogadnak. Ha csak megfigyelő lennél, ötleteket gyűjtesz, egy jót dumcsiznál a szerepjátékosokkal, vagy épp a D20-rendszer rejtelmeire vagy kíváncsi, itt akkor is találsz kalandozótársakat.
Mit mesélünk?
Mind mesélünk M.A.G.U.S.-t, eredendően erről szól ez a nap. (mind ET, mind AK szerint)
De mesélőink nem csak ezt a rendszert ismerik. Ha a partitok egy másik játékot szeretne játszani, vagy ismerne meg, tudakozódjatok, valószínűleg találunk nektek mesélőt! (pl. Shadowrun, Star Wars, MERP…stb)
Jelentkezés
A rendezvény nyílt, ennek megfelelően a Rend díjat nem szed. A hely bérleti díját mindazonáltal ki kell fizetnünk, az árkalkuláció nagyban múlik a jelentkezők számán is. A részvétel díja így 1000 forint, amelyből 800 lefogyasztható. Lesz tea, szendvics, üdítő…
Kérek mindenkit, hogy a részvétel díját a lenti határidőig fizesse be az Ezüst Rend bankszámlájára:
Inter-Európa Bank Rt.
11101909-77116760-34000008
Ress Róbert nevére
A befizetés igazolását kérem küldjétek el e-mailben, hogy egyszerűbb legyen a csapatok azonosítása. A jelentkezésben (és minden további levélben) a társaságok lehetőleg egy emberen keresztül kommunikáljanak, tüntessék fel csapatuk nevét és egy “csapatkapitány” nevét is a jelentkezők száma mellett.
A jelentkezés határideje (technikai okok miatt) január 20.!
Január 20. után csak korlátozottan tudunk jelentkezéseket elfogadni. Ezzel kapcsolatban kérjük az érdeklődőket hogy látogassák meg a www.kalandmesterek.hu oldalt, ahol az alkalommal kapcsolatban olvashatnak aktuális információkat az érdeklődők.
A már jelentkezett csapatok több fővel jöhetnek, a helyszínen fizetve. Pénzt visszatéríteni nem áll módunkban.
Kérek mindenkit, hogy írja le, hogy milyen jelegű játékot szeretne játszani, esetleg van-e konkrét modul, amit szeretnének, melyik mesélőt szeretné, stb. Ezután egy mesélőhöz irányítunk mindenkit, és onnantól vele tudjátok megbeszélni a játék részleteit. Minden bizonnyal fog kérni előtörténetet, lehet, hogy előzetesen küldeni fog kikötéseket, paramétereket, bár a játék elvileg tetszőleges karakterekkel, szabad generálással lesz.
Kapcsolat
Tájékoztatás és jelentkezés: info@kalandmesterek.hu
Helyszín
CD-fű Teázó és teabolt V. kerület Fejér György utca 1.
Időpont
2005. február 6., vasárnap, 10:00-16:00
www.kalandmesterek.hu


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához