LFG.HU

Phoenix_Wolf
hírekCimkek

Elkészült, és néhány napja letölthető a Mech Factory-ról (http://battletech.rpg.hu) a Hazatérés című hazai Battletech regény. A történet a Battletech történelem egy korai szakaszában, a Csillagliga bukásának idején játszódik, az utódállamok és a klánok ideje előtti zűrzavaros korban.
Mivel ezt az időszakot eddig regényekben nem, csak forráskönyvekben dolgozták fel, ezért reméljük, hogy egyaránt élvezetes olvasmányul szolgál majd mind a világgal most ismerkedőknek, mind pedig a hardcore Battletech rajongóknak.AZ EMBERISÉG BÖLCSŐJE

A Csillagliga idejét úgy emlegeti az utókor, mint a béke és a haladás tejjel-mézzel folyó aranykorát. Még ha ezzel kapcsolatban fel is merülnek itt-ott kételyek, mindenki egyetért abban, hogy a Cameron-dinasztia irányítása alatt virágzott mind a tudomány, mind a kultúra. Az ember által készített legerősebb fegyverzet és a Liga saját hadserege, az SLDF védelme alatt senki sem hitte, hogy ez a béke megrendülhet.

Stefan Amaris, az egyik kisebb jelentőségű tagállam nagyratörő uralkodója azonban véghezvitte az elképzelhetetlent. Beférkőzött a még kiskorú, régensi felügyelet alatt álló Richard Cameron barátságába, majd amikor a Liga hadereje nagyrészt a Perifériára távozott rendet tenni, saját csapatait ajánlotta fel a naiv Richardnak a Terra védelmére. Innen már csak egy gátlástalan lépésnyire volt a puccs, a teljes Cameron-dinasztia kiirtása, és a Liga kormányzó bolygójának és környezetének megszállása.

Aleksandr Kerensky tábornok, az SLDF parancsnoka a Periférián értesült a megdöbbentő fejleményekről. Nem hódolt be a Trónbitorlónak, hanem mindenre elszánt hadjáratot indított a Terra visszaszerzésére. A stratégiai helyzet azt kívánta, hogy először a Peremvilágok Köztársaságának kelljen elesnie, és csak utána kerülhetett sor az anyavilág felszabadítására.

Cathlin Winson ezredes tíz éve utazik Kerensky seregével világról világra, csatáról csatára. Most végre elérkezett az idő, hogy visszavegyék a Trónbitorlótól, amit csellel megszerzett. A történelem legnagyobb űrflottája gyűlt össze az utolsó rohamra. Vajon sikerül-e eljutniuk a felszínig? És ha igen, mi fogadja őket a Terrán, megkínzott otthonukban?


Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://battletech.rpg.hu]
[http://battletech.rpg.hu/homecoming.html]
A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához