LFG.HU

Gulandro
hírekCimkek

Kedves Játékosok!
2005. március 6-án 9 és 18 óra között tartja a Kalandmesterek Ezüst Rendje a harmadik nyílt mesélést a CD-fű (V. kerület, Fejér György utca 1.) teaházban.

A második nyílt mesélésen résztvevők pozitív visszajelzései és kritikái nagyon nagy segítségünkre voltak és vannak továbbra is abban hogy a rendezvényeket úgy tarthassuk meg hogy abban minél nagyobb öröme lehessen mindazoknak akik a szerepjátékkal csak most ismerkednek illetve azoknak is akik már régóta ennek a játéknak a rajongói és szívesen vesznek részt ilyen és ehhez hasonló alkalmakon.

Ezen a rendezvényen nem egyetlen modult játszik végig minden jelentkező, hanem a mesélőink által hozott válogatott kalandok közül lehet választani. Sőt, a lehetőségekhez képest a mesélőket is szabadon választhatjátok. A cél a versenyeken megszokott magas színvonalú mese biztosítása, a kiváló játékélmény, egyszersmind a baráti hangulat megteremtése. Ez nem verseny, hanem egy alkalom, hogy a versenyek közti uborkaszezonban is lehessen egy nagyot játszani, hogy ha nem mersz versenyre elmenni, de vonzana egy nagyobb szabású szerepjátékos esemény hangulata, vagy tapasztalatot szeretnél gyűjteni, akkor eljöhess és játszhass.
Amennyiben nincs mesélőtök, és már csak ez tart vissza az önfeledt játéktól, vagy csapatod régen elkopott mellőled, esetleg nem is sikerült társakat találnod magad mellé, akkor is itt a helyed! A tapasztalt mesélők és játékosok biztosan befogadnak, ha csak megfigyelő lennél, ötleteket gyűjtesz, egy jót dumcsiznál a szerepjátékosokkal, vagy épp a D20-rendszer rejtelmeire vagy kíváncsi, itt akkor is találsz kalandozótársakat.

Mit mesélünk?
Mind mesélünk M.A.G.U.S.-t, eredendően erről szól ez a nap.
De mesélőink nem csak ezt a rendszert ismerik. Ha a partitok egy másik játékot szeretne játszani, vagy ismerne meg, tudakozódjatok, valószínűleg találunk nektek mesélőt! (pl. Shadowrun, Star Wars, MERP., WoD. stb)
Azon játékosok, akik nem M.A.G.U.S.-t szeretnének játszani, vagy esetleg d20 rendszerű M.A.G.U.S-t, azok befizetés előtt vegyék fel a kapcsolatot a szervezőkkel.
Jelentkezés:
A rendezvény nyílt, ennek megfelelően a Rend díjat nem szed. A hely bérleti díját mindazonáltal ki kell fizetnünk, az árkalkuláció nagyban múlik a jelentkezők számán is. A részvétel díja 1000 forint, amelyből 800 lefogyasztható. Lesz tea, szendvics, üdítő.
Kérek mindenkit, hogy a részvétel díját a lenti határidőig fizesse be az Ezüst Rend bankszámlájára:
Inter-Európa Bank Rt.
11101909-77116760-34000008
Ress Róbert nevére
A befizetés igazolását kérem, küldjétek el e-mailben, hogy egyszerűbb legyen a csapatok azonosítása. A jelentkezésben (és minden további levélben) a társaságok lehetőleg egy emberen keresztül kommunikáljanak, tüntessék fel csapatuk nevét és egy “csapatkapitány” nevét is a jelentkezők száma mellett.

Február 20. után csak korlátozottan tudunk jelentkezéseket elfogadni. Ezzel kapcsolatban kérjük az érdeklődőket, hogy látogassák meg a www.kalandmesterek.hu oldalt, ahol az alkalommal kapcsolatban olvashatnak aktuális információkat.
Pénzt visszatéríteni nem áll módunkban.
Kérek mindenkit, írja le, hogy milyen jellegű játékot szeretne játszani, esetleg van-e konkrét modul, amit szeretnének, melyik mesélőt szeretnék, stb. Ezután egy mesélőhöz irányítunk mindenkit, és onnantól vele tudjátok megbeszélni a játék részleteit.

Kapcsolat:
Tájékoztatás és jelentkezés: info@kalandmesterek.hu
Helyszín:
CD-fű Teázó és teabolt V. kerület Fejér György utca 1.
Időpont:
2005. március 6., vasárnap, 10:00-18:00

www.kalandmesterek.hu


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához