LFG.HU

Bíró András
hírekCimkek

Kedves Játékostársunk!

A 3. Catan Magyar Bajnokság következő, februári fordulójáról szeretnék hírt adni Nektek. A verseny 3. fordulója az eddig megszokott módon zajlik majd: a Catan Telepesei alapjátékkal három fordulót játszunk. A bajnokság nyílt, bárki részt vehet rajta, és összemérheti tudását más játékosokkal. A verseny során a versenyszabályzatba foglalt szabályokat használjuk. (elérhető a www.catan.hu oldalon keresztül)

Az Országos Bajnokságba bekapcsolódva mindenki gyűjtögetheti a győzelmi pontokat, hiszen ez alapján dől majd el szeptemberben, ki lesz az, aki képviselheti Magyarországot a világbajnokságon! Aki pedig nem tud eljutni mindig Budapestre, regionális versenyekről juthat majd be a végső megmérettetésre.

A bajnoki fordulón nem mindenki szeretne elindulni — de aki megnézné, hogy hogyan játszunk mi, vagy kipróbálna valamit, annak a bajnokságon kívül mind a Catan, mind más játékok kínálnak szórakozási lehetőséget. (A bajnokságon kívüli játék természetesen ingyenes.)

A megszokott módon a szünetekben mini-büfével: némi frissítővel és rágcsálnivalóval várjuk rendezvényünk résztvevőit.

A 3. Catan Telepesei Országos Bajnokság harmadik ranglistaversenyének, és a játékdélutánnak a színhelye:

Szabó Ervin Könyvtár
Budapest, VII. ker., Rottenbiller utca 10.

Megközelíthető: Keleti Pályaudvartól 5 perc séta, fekete 7-es busztól 3 perc séta, 73-as trolibusz Rottenbiller utcai megállójától 1 perc séta

A verseny időpontja: 2005. február 26. szombat, reggel 10 óra (nevezés 9:30-tól)

A bajnokság nevezési díja: 500 Ft. (emléklapokkal kedvezmény!)

Minden játék kipróbálása, és a szabad asztaloknál a bajnokságon kívüli játék is díjtalan!!!

További információkért (bemutató játék, részletes versenyszabályzat, a következő versenyek időpontjai, ranglista stb.) keress meg bátran! (Bíró András, az andras.biro@axelero.hu email-címen, vagy a 06-30-535-4285 telefonszámon)

Gyere el ismét – vagy először!

A szervezők


A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.