LFG.HU

SirThomas
eseményekCimkek

2005. április 2-án Shadows of Seattle névvel szerepjátékversenyt szervezünk. Szeretettel várunk téged és csapatodat is, ha van kedvetek megmérettetni magatokat a Shadowrun világában. A versenyre 4-5 fős csapatok jelentkezését várjuk.
A helyszín a Karácsony János Általános Iskola (1211 Budapest, Rakóczi út 106-108.), amelynek aulájában már várni fog benneteket 10 versenyasztal, csak a legjobbaknak…

Minden lényeges információt (pl.: jelentkezés, szabályok) megtalálsz a http://member.rpg.hu/srverseny oldalon.
Ha kérdésed van, azt az srverseny@rpg.hu címen vagy a Shadows of Seattle topicban (http://forum.rpg.hu/index.php?showtopic=450 ) felteheted. Igyekszünk rövid időn belül pontos válaszokat adni kérdéseitekre, és a honlapot folyamatosan frissíteni a szükséges információkkal.

Ha van kedved, esetleg nézz meg két korábbi általunk írt modult. Az egyik egy 2001-es független versenyre készült, míg a másik a II. RPG.HU találkozón nehezítette meg a játékosok dolgát:
http://member.rpg.hu/srverseny/sr2modul-2001.zip
http://www.ostromjatek.hu/pic/SR3modul.zip

A mellékelt két kép egy kis magyarázatra szorul. A fotón két indián szellemünk látható, akik 2003-ban beszélgettek el az álomba szenderült karakterekkel. Fehér Coyote ember (Magi) és Vörös Coyote ember (Szikla/Bee) ezúton is üdvözli mindazokat, akik remegő lábakkal próbáltak meg információkat kicsikarni tőlük asztrális álomutazásuk során :D
A másik kép már az idei verseny része. Ez a rendőrségi kordon legyen ízelítő a minket segítő grafikusok rajzaiból.

A verseny non-profit jellegű. Ez annyit jelent, hogy a nevezési díjat teljes egészében visszaforgatjuk a nyereményekbe, illetve a felmerülő kiadásokba. A szervezés természetesen önerőből és lelkesedésből megy, ezért a befektetett időnk, munkánk, telefonszámlánk a költségekbe nem tartozik bele.
Ha van kedved, lehetőséged segíteni a szervezésben, vagy szeretnél mesélőként, adományozóként részt venni, akkor kérlek keress meg minket e-mail címünkön (srverseny@rpg.hu ). Nagylelkű segítségedet előre is köszönjük!

Tisztelettel,

a Szervezők


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához