LFG.HU

Antail
eseményekCimkek

Időpont: 2005. július 12-16. /kedd-szombat, 5 nap/

Helyszín: Selyp, vörösmajori Schlossberger kastély

Szállás: Schlossberger kastélyban 6-8 ágyas szobákban /2005-ben felújítva a szállás és a fürdő/

Étkezés: Az ár magában foglalja: első napi vacsorát, köztes három napon napi négyszeri étkezést /reggeli, ebéd, uzsonna, vacsora/, utolsó napi reggelit. Étkezés a kastély éttermében beosztott időrend szerint.

Összeg: 13 500 Ft azaz tizenháromezer-ötszáz forint. Az árat két részletben lehet teljesíteni, de ajánlott egy részletben az első teljesítés határidejéig /április 25./ befizetni.
- 5 000 Ft /első részlet/ teljesítési határideje: 2005. április 25.
- 8 500 Ft /második részlet/ teljesítési határideje: 2005. június 7.

Az alap tábordíjon felüli költségeket /póló, HKK verseny nevezési díj/ az első részlettel együtt kell befizetni!
Amennyiben a jelentkező a második részlet befizetésével késik úgy /15 naponta/ 1000 Ft késedelmi díjat vagyunk kénytelenek felszámolni.

Az összeget egy OTP-s bankszámlára kell befizetni! A befizetés OTP-ben vagy átutalással történhet meg, egyéb fajta befizetéseket /pl.: Posta/ nem fogadunk el! A befizetésnél a megjegyzéshez neveket kérjük odaíratni. Jelentkezésetek a befizetés után válik érvényessé!
A befizetést igazoló szelvényt kérjük tartsátok meg!
A befizetett tábordíjakat a jelentkezés visszamondása esetén a szállásfoglalás miatt nem tudjuk és nem áll módunkban visszafizetni.

A bankszámla száma: 11773425-00346137 (Tulajdonosa: Bisján Norbert)

A tábor programjai közül:
Szerepjáték – M.A.G.U.S. verseny a köztes három napon
• Ynev vetélkedő
• MAGUS LIVE élő szerepjáték, a tábor egész ideje alatt
• HKK verseny (+500Ft a résztvevőknek)
• Igény esetén más szerepjátékokkal való játék, kérünk mindenkit, hogy ezt jelezze a táborjelentkeztetési rendszerben és a meséhez kalandmestert szervezünk
• Szerepjátékos előadások
• Szerepjátékon kívül: foci, kosárlabda, túra és egyéb programok

A M.A.G.U.S. versenyről: A verseny a “klasszikus” M.A.G.U.S. szabályai szerint fog játszódni. Karakteralkotási szabályzat és részletek hamarosan olvashatóak lesznek a Nyári Tábor oldalán.
A HKK versenyről: Játékszabályzat és részletek hamarosan elérhetőek lesznek az NYT oldalán.

Táborszervezők: Bisján Norbert (Shad’lex) 06-20-381-57-04, Horváth Zoltán (Antail) 06-20-531-11-78. Versenymodul-író és mesélői gárda: Kalandmesterek Ezüst rendje

Táborfórum: A tábor fórumába /hozzászólás/ a táborba jelentkezést követően kap mindenki jogosultságot.

Érdeklődni: a fent említett telefonszámokon este 7 óra után, ill. antail@kalandozok.hu – e-mail címen.

A táborban mindenki a saját felelősségére vesz részt.

Tájékoztató

A Holdak fénye halványulni látszik a nyugati fellegek mögött, hűvös széllel kél a sötét hajnal. Egy ódon kastély körvonalai rajzolódnak ki a hideg napfényben, ahogy az sugaraival a földet simítja, egy ódon, mégis élettel teli kastélyé. Furcsa nép gyülekezik falainál, mondják léhűtő mind, mások szerint hősök, megint mások szerint veszélyes bajkeverők. Ebben viszont egyetért mindenki, különös népség az, kiket kalandozó vér vezérel.
Megmozdult a föld is, ahogy a nap magasra hágott. Lovak patái dobogtak az ősanyán, s kardok csengtek a déli szélben. Az emberek, mint bárányok, ha megérzik a farkas közeledtét, bújtak honaikba, menekültek el otthonaikból. A farkasok pedig különös mosollyal arcukon, megszállottsággal szemeikben, vérszagra gyűl az éji vad, mondják, s ez most sem volt másképpen, a világ négy szegletének harcosai összegyűltek.
Megkezdődött hát a próba, mely idehajtotta nyugtalan vérüket.

Kedves Kalandozók!

Egy kis késéssel is, de örömmel értesíthetek mindenkit, hogy idén is megrendezésre kerül a Kalandozók Nyári Tábora, mely a 8. tábor lesz az oldal életében. A már jól ismert Schlossberger kastélyban körülbelül 65 kalandozó szórakozását tudjuk majd biztosítani.

A tábor 5 napot, 4 éjszakát foglal magában, első nap meleg vacsora, utolsó nap reggeli és a köztes 3 napon napi négyszeri étkezést (reggeli, ebéd /meleg/, uzsonna, vacsora /meleg/) biztosítunk. A tábor legfontosabb programja a M.A.G.U.S. szerepjáték verseny, mely 3 napon keresztül fog zajlani. Idén először megrendezésre fog kerülni egy HKK verseny is, ezen a részvétel +500 Ft-t kiadást jelent a versenyzők számára, melyet az első részlettel együtt kell befizetni. A fakultatív programok lehetősége elég nagy pl.: foci, kosárlabda, futás, élő szerepjáték, etc…

A táborba jelentkezés alapfeltétele a tábor-jelentkeztető rendszerben történő regisztrálás, ezt itt elérhetitek: http://nyt2005.kalandozok.hu A tábor-jelentkeztető rendszer rögzíti a jelentkezettek adatait és kikalkulálja a fizetendő összeget /pl.: HKK verseny +500Ft, Póló: +1000Ft/.
Amennyiben a jelentkező kér Nyári Táboros pólót azt is a jelentkeztető rendszerben kell feltüntetnie. /Pólónként +1000 Ft kiadást jelent/
A jelentkeztető rendszer szolgál továbbá a karakteralkotás kiírása után az elkészült versenyzőkarakterek feltöltésére. Miután valaki regisztrálta magát a rendszerben ajánlott még jóval határidő előtt feladnia legalább a tábordíj első befizetendő részletét. A befizetést igazoló szelvényt kérek mindenkit gondosan őrizze meg.

A táborba kérünk mindenkit, hogy lehetőség szerint hozzon magával sportruhát, sportcipőt, tisztálkodó felszerelést, váltás fehérneműt, személyigazolványt vagy diákigazolványt, nassolásra szánt költőpénzt. Szabálykönyveket melyek elengedhetetlenek a játékhoz. Továbbá amennyiben részt vesz MAGUS LIVE-on, élő szerepjátékra, jelmezeket, kellékeket.

A szálláshely és környékének szépségét igyekszünk megóvni, kérjük a résztvevők is kövessék példánkat a kultúrált szórakozás reményében. Mindenki saját felelősségére vág neki a táborozásnak és a saját maga által okozott károkat téríti meg. Aki még nem töltötte be 18. életévét annak szülői engedély szükséges a táborban való részvételhez, a kitöltendő igazolást minden fiatalkorúnak elküldjük.

A tábor szervezői igyekeznek gondoskodni mindenki kényelméről és szórakozásáról. Bármilyen felmerülő kérdés esetén állunk rendelkezésre. A befizetett tábordíjakat jelentkezés visszamondása esetén a szállásfoglalás miatt nem tudjuk és nem áll módunkban visszafizetni.

A tábor végén tárgyi nyereményekkel jutalmazzuk a M.A.G.U.S. szerepjáték verseny, az Ynev vetélkedő, továbbá a HKK verseny nyerteseit.

Jó szórakozást kívánunk!

Üdvözlettel:

A tábor szervezői

Melléklet

Vörösmajori Schlossberger kastély, tájékoztatója:

A kastély Heves megyében, Hatvantól 10km-re a Mátra lábánál található 1 km2-es őspark közepén. A parkban tornaterem, füves, aszfalt és salakos futballpálya, lőpálya, kosárlabdapálya, teniszpálya és pihenésre, kirándulásra, kikapcsolódásra alkalmas környezet áll rendelkezésre.
A szobák 6 és 8 ágyasak beépített szekrénnyel. Étkeztetés a kastély éttermében.

Jelentkezés a táborba: – Tábor-jelentkeztető rendszer

A tábor fórumtémája: – Kalandozók Nyári Tábor 2005

A kastélyról készített képek: – Kalandozók Schlossberger Kastély Galéria

www.kalandozok.hu – 2005.03.17.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához