LFG.HU

BePe
hírekCimkek

Sajnos bekövetkezett, amitől tartottam: lejárt a szerződés a céggel, ahol eddig az rpg.hu szervere működött.

Hogy addig is lehetőség legyen /igaz, csak csökkentett minőségben/ böngészni a régebbi tartalmakat, egyéb megoldás híján a szervert rákötöttem az itthoni ADSL vonalra, így a site továbbra is elérhető marad.

Azonban a korábbihoz képest jóval szerényebb sávszélesség kompromisszumokra kényszerített: mint látható, átmenetileg meg kell a jövőben válnunk a designtól és több megszokott szolgáltatástól, mint például a fórumoktól, a játékoktól és a galériáktól (ezek költöztetése egy másik gépre folyamatban van).

Remélem, ez csak átmeneti állapot.


Kiegészítés: 2005.04.01 – 23:58-kor

: mikrofont megigazít :

Először is szeretnék mindenkitől elnézést kérni akit esetleg sokkolt a hír (a kapott levelek száma alapján legalább pár tucatnyian voltak), délelőtt 10 óráig 6 telefont és 8 emailt kaptam, amelyben különböző segítséget ajánlottak fel.

Őszinte és boldog köszönetem azoknak, akik ezeket a felajánlásokat tettek. Nagyon jó érzés, hogy ha gond van, segítő kezek nyúlnak ki.

Életemben ez volt az első (és valószínűleg utolsó) alkalom, hogy úgy írtam ilyen hírt, hogy valójában nem volt a site valódi katasztrófahelyzetben, hanem csupán április elsejét írtak a naptárak. :)

Szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik lehetővé teszik, hogy az rpg.hu jelenleg is naponta friss írásokkal jelentkezzen, azaz a lelkes novella/ismertető/kritika/rpgcikk-beküldőknek és fordítóknak (belőlük soha nincs elég), és az azokat lektoráló és szelektáló olvasó-szerkesztőknek.

Külön köszönet illeti a jelenlegi és leendő támogatóinkat is, akikről illetve akiknek több információt itt lehet találni : http://lfg.hu/tamogatas/tamogatok/ és http://lfg.hu/tamogatas/ .

Na és persze a világbéke.

:mikrofont helyére tesz:

A teljes igazsághoz hozzátartozik, hogy tényleg április 1-én délután kötöttem meg az új szerver-hosting szerződést a szolgáltatóval.. :)

Mindazok, akik a fenti áprilisi tréfa viccessége ellenére is úgy gondolják, hogy (igéretükhöz híven vagy attól függetlenül) valóban szeretnék támogatni az oldalt, (akár fordításokkal vagy novellákkal, akár hirdetőket toboroznának az oldalra, akár a szerverhosting havidíjába szállnának be, hogy a jövőben se lehessen ehhez hasonló /valódi/ hírt találni az site-on) keressenek meg a bepe @ rpg.hu címen és megbeszéljük a részleteket.

Előre is köszönöm és további jó olvasást kívánok!


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához