LFG.HU

Bíró András
hírekCimkek

Rövid kihagyás után a 3. Catan Magyar Bajnokság következő fordulójára készülünk. A nagyobb pihenések és a húsvéti locsolkodás után április 16-án gyűlünk össze ismét. A verseny 4. fordulója az eddig megszokott módon zajlik majd: a Catan Telepesei alapjátékkal három fordulót játszunk. (Az újonnan csatlakozók részére: a bajnokság nyílt, bárki részt vehet rajta, és összemérheti tudását más játékosokkal. Mindenki gyűjtögetheti a győzelmi pontokat, hiszen ez alapján dől majd el szeptemberben, ki lesz az, aki képviselheti Magyarországot a világbajnokságon! Aki pedig nem tud eljutni mindig Budapestre, regionális versenyekről juthat majd be a végső megmérettetésre.)

A bajnoki fordulón nem minden Catanos szeretne elindulni — de aki megnézné, hogy hogyan játszunk mi, vagy kipróbálna valamilyen újabb játékot, annak a bajnokságon kívül mind a Catan és kiegészítői, mind más játékok kínálnak szórakozási lehetőséget délután 5 óráig. (A bajnokságon kívüli játék természetesen ingyenes.)

A megszokott módon a szünetekben mini-büfével – némi frissítővel és rágcsálnivalóval – várjuk rendezvényünk résztvevőit.

A 3. Catan Telepesei Országos Bajnokság negyedik ranglistaversenyének, és a játékdélutánnak a színhelye:

Szabó Ervin Könyvtár
Budapest, VII. ker., Rottenbiller utca 10.

Megközelíthető: Keleti Pályaudvartól 5 perc séta, fekete 7-es busztól 3 perc séta, 73-as trolibusz Rottenbiller utcai megállójától 1 perc séta

A verseny időpontja: 2005. április 16. szombat, reggel 10 óra (nevezés 9:30-tól)

A bajnokság nevezési díja: 500 Ft. (emléklapokkal kedvezmény!)

Minden játék kipróbálása, és a szabad asztaloknál a bajnokságon kívüli játék is díjtalan!!!

További információkért (bemutató játék, részletes versenyszabályzat, a következő versenyek időpontjai, ranglista stb.) keress meg bátran! (Bíró András, az andras.biro@axelero.hu email-címen, vagy a 06-30-535-4285 telefonszámon)

Gyere el ismét – vagy először!

A szervezők


A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.