LFG.HU

Rorimack
hírekCimkek

Greg Stolze neve nem ismeretlen az rpg-szakmában, amikor azonban Daniel Solissal belevágott a Meatbot Massacre című játékba, sokan mégis lemondóan csóválták a fejüket.

Nem is annyira a játék miatt: abban mindenki biztos volt, hogy az MM egy eredeti, hangulatos játékot takar, és ha a szerzők személye minderre nem volt biztosíték, akkor mindenki megtekinthette a hivatalos oldalon az illusztrációk részleteit.

Nem, a gondot a terjesztés, pontosabban annak egy igencsak furcsa módja okozta. A szerzők “váltságdíjat” követeltek a játékért: úgy gondolták, hatszáz dollárnyi munkájuk fekszik a műben, s ha ezt idén szeptemberig kézhezkapják (a honlap tavaly decemberben indult), akkor elégedetten hátradőlnek, és elérhetővé teszik a játékot.

Amennyiben nem sikerült volna kifizetni a váltságdíjat, úgy a nagyközönség sohasem pillanthatta volna meg a játékot, s az addig összegyűjt összeget egy hajléktalanszálló alapitványának utalták volna át a szerzők.

De hála az adakozóknak (akik közül volt, aki több mint száz dollárral támogatta a játék ügyét), a Meatbot Massacra már kilencedikén “elszabadult”: bárki által szabadon letölthető a hivatalos honlapról.


Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://www.danielsolis.com/meatbot/index.html]
A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához