LFG.HU

Zádori Norbert
eseményekCimkek

Az “Egy Csapat” Középkori történelem és Irodalmi Ifjúsági Társaság 3. Szerepjátékos táborát hirdeti, melyre minden érdeklődőt, kezdőt és profi játékost egyaránt szeretettel vár!

A Tábor…
Ideje:
2005. július 24. (vasárnap) – 30. (szombat) -ig
Helyszíne: Szilvásvárad
Szállás: Az általános iskola által üzemeltetett táborhelyen, kőépületben
(2×10 és 2×12 ágyas szobák, emeletes ágyak)
Teljes költsége: 14500 HUF/fő
Jelentkezési határidő: 2005. június 01. (szerda)

Az ár tartalmazza a szállást, az idegenforgalmi adót, a napi háromszori étkezést (kivéve az első napot, amikor is nem tudunk étkezést biztosítani!) és az ágyneműk egyszeri mostatási díját. A jó hangulat teljesen ingyen lesz!

Előlegként: 8000 HUF/fő a Társaság elnökének címére postai úton, vagy átutalással

Az előlegnek legkésőbb Június 1. -ig kell beérkeznie az Egy Csapat címére! A fennmaradó 6500 Forintot a táborba érkezés napján, egy rövid megbeszélés keretében gyűjtjük össze és továbbítjuk a szállásadónak.

Utazás: Saját költségen (autóval, vagy vonattal, utóbbi esetben a találkozási pont Eger)
Férőhely: Maximum 50 fő

A limitált férőhely miatt a jelentkezőlapok beérkezésének ideje fontos. Azt tekintjük mérvadónak! Túljelentkezés esetén az érintetteket telefonon értesítjük és az előlegként befizetett összeget természetesen visszaküldjük.

Játékok: M.A.G.U.S.; CTHULHU hívása; Dungeons&Dragons (Forgotten Realms világleírás)
Kártya játékok:
M.A.G.U.S.; H.K.K.
Szórakozásképp: Gyűrűk Ura; Shuluri Viadal társasjátékot is játszhattok.

Verseny:
Csak M.A.G.U.S. szabály rendszerben lesz versenymodul. A Versenyen győztes csapat.
Érmeket, és könyvjutalmat kap.

Egyéb díjak:
Idén már a harmadik alkalommal kerül kiosztásra a Legjobb Kalandmesternek járó Vándorkupa, és hozzá a következő táborra szóló 50%-os kedvezmény. Valamint a Legjobb Játékosnak járó Vándorzászló, amihez szintén 50% kedvezmény is jár. De ezeken kívül díjazzuk a Legjobb beszólást; A legszebb karakterhalált; és a kártyás verseny első három helyezettét.

Büfé:
Lesz! Baráti árakon hideg, melegszendvicsek, édességek, ásványvizek, rostos és szénsavas üdítők. További választékot igény szerint alakítjuk! Ha bárkinek volna valami különleges kérése, azt kérjük, hogy a jelentkezési lapján jelezze!

Jelentkezés:
Jelentkezési lapot kérni lehet E-mail-ben vagy telefonon, valamint letölthető a www.egycsapat.hu honlap Letöltés menüpontjából.

További információ: Az e-mail-ben vagy telefonon jelentkezőknek minden tudnivalót kiküldünk a jelentkezési lappal együtt. Továbbá rövid leírás a honlapunkon már olvasható és a jelentkezési lap is letölthető.

A táborral valamint a jelentkezéssel kapcsolatos kérdéseidet felteheted nekünk E-mail-ben a zadori_norbert@axelero.hu címen, vagy telefonon a 06-70/274-82-01 -es és a 06-70/ 539-07-37 -es telefonszámon. A jelentkezési lapot letölteni a www.egycsapat.hu címen lehet.

Előzetes programterv:

1 NAP: 2004. július 24. (vasárnap)
A délelőtti órákban remélhetően mindenki megérkezik, és elfoglalja a szállását. Kora délután a tábor hivatalos megnyitója. Majd a csapatok sorsolása, és kezdődhet a játék.

2. NAP
Még megbeszélés alatt áll ugyan, de majdnem biztos, hogy a fő támogatónk az egri CAMELOT KÁRTYAVÁR egy napig bőséges árukészlettel fog a táborozók rendelkezésére állni, ahol minden szerepjátékos kiegészítőt, könyveket; kockákat vásárolhattok.

3. NAP
Még szervezés alatt lásd: alul!

4. NAP
Még szervezés alatt lásd: alul!

5. NAP
A nap java-része a versenymodulok lejátszásával fog telni, de a nap folyamán újabb vendégekre számíthatunk, akik íjászbemutatót tartanak majd.

6. NAP
A versenymodul folytatása. Kártya versenyek
Este táborzáró beszélgetés, díjkiosztás. Este szalonnapörgetés.

7. NAP
Reggeli után a délelőtt folyamán elhagyjuk a tábort.

Természetesen minden nap lehet sportolni valamit, pl. lábtollas, tollas, foci, röplabda, kosárlabda; stb.

Egyéb, szervezés alatt álló programok:
M.A.G.U.S. Live (időjárás függvényében bármelyik napon lehet, a szabályrendszer még vita tárgyát képezi.)
Harcművészbemutató
Tiszaújvárosi Sárkány SC. Íjászbemutatója

Baráti Üdvözlettel: Zádori Norbert
(“Egy Csapat” elnöke)


A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához