LFG.HU

Szellemlovas
hírekCimkek

A Szellemlovasban kéthavonta új kiállítással várunk minden fantasy és sci-fi mûvészetkedvelõt. Boltunkban és klubunkban azért alakítottunk ki egy részt, hogy állandó helyet biztosítsunk a magyar Fantasy és Sci-fi art grafikusainak, festõinek. Lehetõség legyen arra, hogy ne csak az internetes galériákban, hanem személyesen, emberközelbõl, valódi méretében is meg lehessen nézni a képeket. Ezen túlmenõen pedig, lehetõséget biztosítsunk azoknak a rajongóknak, akik szeretnének otthon is gyönyörködni valamelyik képben, hogy sorszámozott dedikált példányt vehessenek. A kiállított képeket 100-as sorozatban dedikálja az alkotó.

Az év elején Lipták László képeibõl lehetett egy gyûjteményt megnézni. A boltba vagy a klubba betérõ játékosok és vásárlók érdeklõdve nézték végig a kiállított képeket. Többen csak azért látogattak el hozzánk, hogy megnézzék a kiállítást. Néhányan vásároltak is az A/3-as méretû dedikált képekbõl, az elsõ tapasztalatok szerint barátaiknak ajándékba születésnapra, vagy más jeles eseményre.

Aztán kis technikai szünet következett és a két hónapot kénytelenek voltunk kihagyni, de május 02-án újból látogatható a galéria (június 30-ig). Az érdeklõdõk Pozsgay Gyula képeibõl nézhetnek meg tizet. Illetve kilencet, mert tizedikként, egy a mûvész szívéhez közel álló alkotó képe került be.

Várunk mindenkit!

Címünk:
Szellemlovas társasjáték, fantasy szaküzlet és antikvárium
1067 Budapest Szondi u. 18/a
Nyitva: H-P: 12-20-ig; Szo:10-18-ig; V: Zárva


Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://www.szellemlovas.hu/galeria.php]
[http://art.rpg.hu/categories.php?cat_id=70]
A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához