LFG.HU

HammerTimeCafe
Svo
eseményekCimkek

Programok a teljesség igénye nélkül:
D&D 3rd edition, Shadowrun, M.A.G.U.S., Star Wars, Call of Cthulhu, Cyberpunk 2020, Codex, Vampire: The Masquerade, Mage: The Ascension. A méltán népszerű és gyakran játszott játékok mellett helyet kapnak még egyéb, kevésbé ismert stílusok is, pl.: Alien vs. Predator, Fruit of the DoomTM…
Idén is szeretnénk időt szakítani különböző táblás és (nem gyűjtögetős) kártyajátékokra. Itt elsősorban a múlt évben népszerű Bang!-ra, Puerto Ricóra és Attikára, valamint az akkor hiányolt Catan telepeseire gondoltunk. Tavaly alig maradt idő szerepjátékot játszani, mert annyi érdekes táblás játék volt. Svo idén tovább bővítette játékkészleteit. Aki még nem ismeri ezeket, most lehetősége lesz megismerkedni velük.
Biztosak vagyunk benne, hogy mindenki megtalálja majd az ízlésének megfelelő stílust és társaságot. Nyugodtan hívhatsz olyan barátot, ismerőst, aki szereti a társasjátékokat, úgy általában szeret játszani, bulizni.

Kalandmesterek, mesélők: Svorcz István, Várhegyi Attila, Bella Viktor.
Ha mindez nem lenne elég, író-olvasó találkozókat is szervezünk, ahol a magyarországi fantasy irodalom jeles képviselőivel beszélgethetsz, meghívjuk például Oszlánszky Zsoltot, akinek remekművei többek között a M.A.G.U.S.-irodalmat és a KÁOSZ világának regényfolyamát színesítik és Goldmann Júliát (J. Goldenlane, Toto), aki igéretett tett a megjelenésre, amennyiben nagy pocakja nem akadályozza meg ebben. No persze nem elhízott, hanem második gyermekét várja.
Ha érdekel a történelem, még egy remek és tanulságos programot szeretnénk a figyelmedbe ajánlani: szervezünk egy kirándulást a szépen rendbe hozott monostori erőd kazamatáiba, ahol a letűnt történelmi korok emlékeit idézzük majd fel együtt.
Ha bármilyen igényed, tanácsod, javaslatod van, amitől jobb lehet a tábor, juttasd el hozzánk e-mailben. Kíváncsian várjuk ötleteiteket.

A programajánló után következzenek a részvételhez szükséges információk

Helyszín: Komárom városától 7 km-re található a koppánymonostori fenyves üdülőtelep, ezen belül is az ifjúsági tábor. Kb. 200 m-re van a Dunától, egy kisebb fenyőerdő közepén, nyugodt, játékra kiválóan alkalmas, kellemes hely.

Szállás, kaja, stb.: A tábort vasárnap reggel 10 órától lehet elfoglalni. Elhelyezésedet kényelmes, tíz férőhelyes faházakban tudjuk megoldani. Napi kétszeri étkezés (reggeli, meleg ebéd) rendelhető.
A tábor területén vizesblokk van, külön zuhanyzókkal és illemhelyekkel lányoknak és fiúknak. A táborban focipálya és pingpongasztal is van. Labdát, ütőt hozzatok (nem lepődnénk meg, ha valamely sportágban spontán tábori bajnokság alakulna ki…). Miután sikerült vesszőfogót beszereznünk, idén újra ki lehet próbálni az íjászatot is.

Jelentkezés, anyagiak: A jelentkezés határideje 2005. július 10. Postai levélben vagy e-mailben is lehet jelentkezni, de a következő információkra minden esetben szükségünk van: név, pontos lakcím, e-mail cím, életkor (ha még nem múltál el 16 éves, akkor szülői beleegyező nyilatkozatot is kérünk, természetesen levélben és aláírással ellátva).

A tábor részvételi díjai a következők: (Sajnos a tavalyi árakat nem tudtuk tartani, de Ti is Magyarországon éltek…) Szállás napi kétszeri étkezéssel (reggeli és ebéd): 17 000 Ft, vacsorával együtt 21 000 Ft. Az előleget (reggeli + ebéd: 9000; vacsora is: 11 000 forint) az előzetes jelentkezéssel egy időben, banki átutalással vagy postai csekken juttasd el hozzánk. A fennmaradó részt ráérsz a helyszínen kifizetni. Akár átutalással, akár postai csekken fizeted az előleget ne felejsd el a megjegyzésben egyértelműen jelezni, hogy kinek a jelentkezéséhez tartozik.

Számlaszámunk: 10700440-21894501-51100005
A levelet és a csekket a következő címre küldheted:
Kovács Zoltán 1147 Budapest, Istvánffy út 27/b

Jelentkezési szelvény
Név:____________________________________ 
Étkezés: Reggeli és ebéd [ ] vacsora is [ ] Nem kérek [ ] 
Lakcím:___________________________________________ 
Életkor:______

Sok szeretettel! Kovács Zoltán (Gigapu, az egyik szervező)


Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://member.rpg.hu/monostor/]
[http://forum.rpg.hu/index.php?showtopic=5070]
A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához