LFG.HU

taverna
Macskaszem
hírekCimkek

Szükségünk van nekünk, árnyvadászoknak egy helyre ahol hozzá tudunk jutni a legforróbb információkhoz ? Ahol megkérdezhetünk tapasztaltabbakat, ha úgy tünik elmerülünk a sz@rban ? Ahol tippeket kaphatunk hogy melyik seftes mivel akar majd átvágni ? Ahol más kárán tanulhatjuk meg hogy mibe ne üssük bele az orrunkat ?

Az egész az amerikaival kezdődött. Shame-nek hívják és kint Seattleben nem számít kispályásnak. Egy vadászata idesodorta szeretett fővárosunkba és a sors úgy hozta, hogy minket pedig az ő útjába. Mondhatni összehaverkodtunk és egy alkalommal felvetődött, hogy mekkora szükségünk lenne itt is egy rendszerre, ami a Shadowland mintájára működne, csak magyar nyelven és persze kicsiny országunk aktualitásaival foglalkozna. Szó szót, pohár poharat követett

<<<>>> – [ 05.04.24. - 20:02 -- Shame ]

<<<>>> – [ 05.04.25. - 12:38 -- Méregfog ]

és megszületett egy megállapodás, miszerint ő megtámogatja ezt a vállalkozást anyagilag, mi pedig megpróbálunk összedobni valami tartalmat és működtetni az egészet.
Hogy ki az a mi ? Egyelőre hárman vagyunk, akik az egészet szerkesztik: Mongúz, Méregfog és jómagam <<<>>> – [ 05.04.23. - 22:57 -- Cleopatra ] de ezt a szerepet reméljük rövidesen ti veszitek át és mi majd csak felügyeljük a rendszer működését. Jelenleg biztonsági okokból úgy működünk, hogy az új infókat el kell küldenetek nekünk és mi tesszük föl, de ha úgy látjuk, hogy szükségtelen ez az óvintézkedés akkor szabadon bárki sziporkázhat.

<<<>>> – [ 05.04.25. - 10:45 -- Méregfog ]

<<<>>> – [ 05.04.25. - 23:59 -- Macskaszem ]

<<<>>> – [ 05.04.26. - 22:22 -- Mongúz ]


Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://shadowrun.rpg.hu]
A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához