LFG.HU

Gulandro
hírekCimkek

Kedves Játékosok!
2005. június 5-én 9 és 17 óra között negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Nyílt Mesélés a CD-Fű teaházban, V. kerület, Fejér György utca 1. (Három percre az Astoriától és a Kálvin tértől.)
Ez nem egy verseny, hanem egy sokkal kötetlenebb alkalom arra, hogy a versenyek közti holtszezonban is lehessen egy nagyot játszani. Ha épp nincs mesélőtök, és már csak ez tart vissza az önfeledt játéktól, vagy csapatod régen elkopott mellőled, esetleg nem sikerült társakat találnod magad mellé, akikkel együtt játszhatnál, vagy ha nem mersz elmenni egy versenyre, de vonzana egy nagyobb szabású szerepjátékos esemény hangulata akkor is itt a helyed! A tapasztalt mesélők és játékosok biztosan befogadnak. Ha csak nézelődni jönnél le, ötleteket gyűjtesz vagy egy jót sztorizgatnál, itt akkor is találsz kalandozótársakat.
Ezen a rendezvényen nem egyetlen modult játszik végig minden jelentkező, hanem a mesélők által válogatott kalandok közül lehet választani. Sőt, a lehetőségekhez képest a mesélőket is szabadon választhatjátok. Mindannyian mesélünk M.A.G.U.S.-t, eredendően erről szól ez a nap, de természetesen van lehetőség más rendszerekben, világokban való játékra is (pl. D&D, Shadowrun, Requiem). Ha a partitok szívesen játszana vagy megismerne ezektől eltérő RPG-ket, tudakozódjatok, valószínűleg találunk nektek mesélőt!

Jelentkezés
A rendezvény nyílt, ennek megfelelően belépődíjat nem szedünk, ám a hely bérleti díját ki kell fizetnünk, így a részvétel díja 1000 forint, ebből 800 lefogyasztható a CD-Fű kínálatából. Lesz tea, melegszendvics, kávé, üdítő…

Jelentkezési határidő május 25. utána csak korlátozott mértékben tudunk jelentkezéseket elfogadni. Kérünk mindenkit, hogy a részvétel díját az alábbi bankszámlára fizesse be:

Inter-Európa Bank Rt.
11101909-77116760-34000008
Ress Róbert

A befizetés igazolását kérjük küldjétek el e-mailben, a jelentkezők számával és a csapat nevével együtt, hogy könnyebb legyen benneteket azonosítani. A jelentkezés (és minden további levelezés) az egyszerűség kedvéért, ha ez megoldható, egy emberen keresztül történjen. A már jelentkezett csapatok több fővel is jöhetnek, utólag a helyszínen fizetve. Pénzt visszatéríteni sajnos nem áll módunkban.
Kérünk mindenkit, hogy írja meg milyen jelegű játékot szeretne játszani, esetleg van-e konkrét modul, mesélő akinél szívesen játszanának, netán egyéb óhaj-sóhaj, stb. Ezután egy mesélőhöz irányítunk minden csapatot, és onnantól kezdve vele tudjátok egyeztetni a részleteket. Bár a játék elvileg tetszőleges karakterekkel, szabad generálással lesz, adott esetben a KM fog kérni előtörténetet, lehet, hogy előzetesen kikötéseket támaszt, ezeket majd mind vele kell megbeszélnetek.
Tájékoztatás és jelentkezés: info@kalandmesterek.hu
Kívánunk mindenkinek kellemes játékot, és jó szórakozást!


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához