LFG.HU

taverna
krisko
hírekCimkek

Starship Troopers RPG
(Csillagközi Invázió)
Szerző: August Hahn
Várható ár: 45 $
Formátum :keményfedeles kiadás (kb. 300 oldal)
Várható megjelenés: 2005 június
Kiadó: Mongoose Publishing

Üdvözlünk a Csillagközi Invázió Szerepjátékban, melynek középpontja a Gyalogság, a Rovarok és az emberi faj harca a Galaxis uralmáért. A játék alapját Robert Heinlein regénye, két mozifilm, és egy animációs sorozat alkotja, főbb motívumai pedig az izgalom, a veszély és a dicsőség a távoli naprendszerek csataterein.

Szükség lesz egy Mesélőre, aki az embereket és rovarokat irányítja, miközben a játékosok végigküzdik magukat a Galaxis rendjét felborító hősies küldetések és kalandok során. A mesélő határozza meg a helyszínt, legyen az a Flotta egyik hajója vagy akár a Gyalogság megmaradt egysége egy ellenséges, idegen világon.

Kezdők egyszerűen csatlakozhatnak a Gyalogság harcoló alakulataihoz, míg a tapasztaltabb játékosok kipróbálhatják képességeiket flottatisztként, vagy civilként megkísérelhetik kiismerni a Föderáció politikai lehetőségeit. Röviden, egy egész Galaxis vár a felfedezésre!

Kiegészítés:
A három forrás (a regény, a mozifilmek, és a rajzfilmsorozat) eltérő stílusúak. A regény egy hightech katonatörténetbe rejtett társadalomkritika, a mozifilmek a nagyobb csapatműveletekre helyezik a hangsúlyt, míg a rajzfilmek leginkább egy kis létszámú elitosztag kalandjait mesélik el. (Utóbbi kettőben a katonák felszerelése nyomába sem ér a könyvben szereplő harcosoknak.)
A kiadó, régebbi hírek alapján, nem akarja megkötni a játékosok kezét, ezért adott mesélő és csapat maga választhatja ki, milyen típusú “kalandokat” szeretne játszani.


Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://www.mongoosepublishing.com/rpg/series.php?qsSeries=35]
A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához