LFG.HU

krisko
hírekCimkek

Júniusban jelenik meg a Dungen Master’s Guide II. Az előzetes megrendelések alapján ez lesz a legnagyobb példányszámú kiadvány a D&D szerepjátékhoz 2002 óta. A Monster Manual-okat kivéve a DMG II a legelső szabálykönyv, amely minden D&D kiadással kompatibilis.

A DMG II az első rész folytatása, célja, hogy segítse a mesélőket és lerövidítse a játék előkészítéséhez szükséges időt. A könyv az alap DMG-re épül, és kifejezetten az előkészítő fázis megkönnyítése a célja, ezért sok előre elkészített elemet tartalmaz, amelyeket azonnal felhasználhatunk a játékasztalnál.
A fejezetek közt szerepel a játékvezetés, a kalandok megtervezése, a presztízs-osztályok felépítése és használata, komplett kampányok előkészítése, a játékstílus fontossága, a játék sebességének emelése, játékos-típusok, NPC statisztikák,stb. Az előgyártott elemek például: csapdák, kész helyszínek, kincsek, és egy teljesen kidolgozott városka. A mesélők és a játékosok egyaránt érdekeltek lesznek a varázstárgyak új szekciójában, ami a hagyományos eszközök újabb felhasználásait tárgyalja, és bemutat rengeteg újat, az eddigi hiányosságok megszűntetésére.

DMG II. rész
Megjelenik: 2005 június
Formátum: keményfedeles (288 oldal)
Ár: kb. 40 $


Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://www.wizards.com/]
A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához