LFG.HU

taverna
krisko
hírekCimkek

Shadowrun megjelenések 2005-ben

Loose Alliances (Ingatag szövetségek)
Egy könyv, amely a különböző szervezetek működését mutatja be, akik saját szabályaik szerint játsszák a nagyok játékát. A politikai frakcióktól és vallási csoportoktól kezdve a kincskeresőkig és a szervcsempészekig átfogó információt nyújt az eddig titokzatos árnybéli csoportosulásokról,
megmutatva előnyeiket és hátrányaikat.

http://www.shadowrunrpg.com/products/product.php?i=25006&title=Loose+Alliances

Shadows of Asia (Ázsia árnyai)
Közel-Kelet belső ügyeitől a felvilágosult Japánig, az oroszországi hatalmi harcoktól Indokína háború sújtotta dzsungeljéig Ázsia minden országát leíró kiadvány. Minden nemzet fontosabb alvilági alakjai, szervezetei, eszközei és politikai vezetői bemutatásra kerülnek, részletes térképekkel és a mágia egyedi, csak az adott területre jellemző sajátosságaival egyetemben.

http://www.shadowrunrpg.com/products/product.php?i=25007&title=Shadows+of+Asia

Shadows of Latin America (Latin-Amerika árnyai)
Az előbb tárgyalt könyv Latin-Amerikára átdolgozva. Érdekessége a Felébredt nemzetek részletes leírása, illetve a dzsungel para-flórájának/faunájának ismertetése.

http://www.shadowrunrpg.com/products/product.php?i=25011&title=Shadows+of+Latin+America

System Failure (Rendszerhiba)
2065-öt írunk, és a dolgok rossz irányba haladnak. Apokaliptikus terroristák csapnak le szerte a világban, egy harcoló megatársaság kemény elhatározásra jut a közelgő vész megállítása érdekben, ráadásul egy halottnak hitt Mesterséges Intelligencia is visszatér. A System Failure ezekbe a világot megrázó eseményekbe igyekszik bekapcsolni a játékosokat és mesélőket, rengeteg lehetőséget kínálva a játékra a Felébredt világ utóbbi évtizedeinek legnagyobb kavarodásában.

http://www.shadowrunrpg.com/products/product.php?i=25014&title=System+Failure


Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://www.shadowrunrpg.com/products/index.php]
A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.