LFG.HU

Kósa Sándor
eseményekCimkek

Minden érdeklődőt, játszani, szórakozni, pihenni vágyót várunk a 2005-ös Debreceni Élő Szerepjátékon. A játék helyszíne a Debrecen, és Nyíregyháza közötti Geszteréd. A település mellett – a Nyírségi rt. felügyelete alá tartozó- egy vadregényes, elzárt dombos, erdős terület teszi a játékot minél valósághűbbé.
Az időpont augusztus második hétvégéje: 12-13-14 (P-SZ-V) A játék péntek este kezdődik, a játékosokat Debrecenből tudjuk kiszállítani. Idén is a játék világa Ynev lesz, a Déli Városállamok egy nemrégiben katasztrófasújtotta része.

A játékról minden információt meg lehet találni a http://dhj.atw.hu honlapon, és érdeklődni lehet az ibara@freemail.hu emailcímen, vagy a 06302247429 (Kósa Sándor) telefonszámon.

2004-ben már szerveztünk egy ilyen játékot, és szeretnék hagyományt teremteni. A tavalyi játék (kizárólag a játékosok visszajelzéseiből) igen jól sikerült, reméljük idén is egy remek hétvégét, jó emlékeket tudunk szerezni azoknak, akik eljönnek. A játékra a jelentkezés időszaka már elkezdődött május 25.-től. A jelentkezés július 5.-ig tart. Azért van majd egy hónap különbség a jelentkezési időszak végéig, és a játék időpontjáig, hogy a létszám tudatában tudjunk elkészülni a történettel, és egyéb a szervezést érintő feladatokban.
Örömmel várunk minden érdeklődőt.


A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához