LFG.HU

krisko
hírek

A XXIV. század végén járunk. A helyszín Naprendszerünk,mely drasztikusan átalakult. Egy idegen űrhajó átszakítva teret és időt, átvág a rendszeren, és az Univerzum sebéből idegen behatolók érkeznek. Nem csak csapataik és hajóik, de egész világuk, Seyal, melyet két faj népesít be, az arrogáns, kísértetszerű Shi-k, és ellenfeleik, a brutális Quay-ok. A Résből azonban másvalami is kikerül: egy különös energia, mely számos különleges képességet biztosít a kiválasztottaknak.
Ezidő szerint öt csoportosulás küzd a Naprendszer irányításáért: a Földlakók, akik nacionalisták, erőszakosak, és hatalmas társaságok uralma alatt élnek, a Gongenek, akik aszkétikusok és csoport-orientáltak, az Ázsia nukleárisan szennyezett pusztáiról a Mars vörös homokjára menekültek leszármazottai, a Szabadúszók, szabadságszerető individualisták, a külső övezet kalózai és zsiványai,akik szívük szerint testüket is jármuveikhez hasonlóvá átalakítanák. És persze az idgenek két csoportja,a Shi-k, kifürkészhetetlenek,birodalomépítok és uralkodók, és a Quay-ok, törzsi szervezettségű, brutális és büszke nép, a Shi-k egykori rabszolgái, akik fellázadtak, és háborút indítottak eloző uraik ellen.

Az küzdelem és hatalom univerzuma már bemutatásra került a Decipher által kiadott kártyajátékban. Most itt a lehetoség, részt vállalhatsz a harcból,küzdve a sosem szünő konfliktusban!
A szabálykönyv tartalmaz mindent, amire játékosnak és mesélőnek szüksége lehet a kezdéshez. A korábbi kártyajáték, vagy egyéb szerepjátékos előélet nem szükséges hozzá.
Karaktergenerálás, a földi és a légi harc elemei, képességek, a járművek statisztikái (lehetővé téve, hogy a játékos egy Juggernaught “nyergében” szálljon harcba a Ganümédész felszínén a Gongen hadak ellen). A botok statisztikái szintén ismertetésre kerülnek, így a szabadúszoknak sem kell aggódniuk.
Továbbá lesz részletes leírás a helyszínekről, így így a kalandok helyszíne egyaránt lehet a Seyal, a quayok uralma alatt álló Ganümédész csatornái, Európa játékbarlangjai, vagy a gongenek elegáns és harmónikus települése a Holdon.
A Mumon-hasadékból származó energia, a kizen, minden játékosra hatással van. Átlagos képességeiket továbbfejlesztette, egyeseket pszichikai erőkkel ruházott fel, másoknak lehetőséget adott a gondolkodás nélküli cselekvésre a harc hevében. Kinek-kinek ízlse szerint.

WARS RPG
Szerző: Lizard és Greg Lynch
Formátum: keményfedeles, 256 oldal
Várható ár: 40 $


Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://www.mongoosepublishing.com/home/detail.php?qsID=1024&qsSeries=]
A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához