LFG.HU

Mekklood
eseményekCimkek

Üdv minden kedves és kedvetlen kalandozónak!
Szeptember 17.-ére, szombatra Magus live szerveződik kicsiny csapatunk által. Ha úgy gondolod, szeretnéd próbára tenni képességeidet illetve képességeinket olvass tovább, és küldj nekünk egy e-mailt az rpg.live@freemail.hu-ra.
Helyileg Buda szépséges hegyei-völgyei között, BKV-tól nem túl távol lennénk szombat délelőtt 10-11.-től másnap reggel hatig.
Néhány dolog, amit érdemes tudni. Az Első Törvénykönyvre alapozunk, tehát kasztok, fajok (esetleg amundot, dzsennt, és khált engedünk, ha szépen kértek, viszont kráni elfet nem látnánk szívesen) képzettségek, varázslatok és diszciplínák tekintetében ragaszkodni kéne hozzá. A fegyvereket is az ET-ből kell venni.
A Képességek közül Szépséget tetszőlegesen határozhatjátok meg (megfelelő önkritika alkalmazásával), a többi alapból 7, és további 75 pont osztható el közöttük (12-es képességig +1 képességpont 1, 15-ig 2, 18-ig 3, efölött 4 pontba kerül).
A harcértékek számolásánál a TÉ alap duplán számít. A karakter tervezésekor az esetleges k10 dobások 6-nak, a k6 dobások 4-nek számítandók.
Varázstárgy nem engedélyezett, kivéve bárdok hangszere, pap Szent Szimbóluma, illetve ötször egy deci Hatalom Itala boszorkánynak és boszorkánymesternek.
Gnóm, goblin, illetve törpe nem lehet 160 cm-nél magasabb játékos, khálnál viszont legalább 180 cm a feltétel. Amundnak körberajzolt szem, dzsadnak és dzsennek sötétebb bőr szükséges.
Bárdoknál feltétel a hangszer-illetve énektudás.
Természetesen nem kötelező jelmezbe öltözni, de akik beöltöznek, és a km-ek megfelelőnek tartják, kapnak egyszeri +6 HM-et.
Néhány varázslat illetve pszi diszciplína le lesz tiltva, akárcsak a különböző fajok hő illetve ultralátása. Ez utóbbiknál kivételt tehetünk, ha a játékos hoz infraszemüveget :)A letiltott mágiákról illetve diszciplínákról az érintett kasztok tagjait tájékoztatjuk.Elöjáróban annyit, hogy a nem szimulálható (pl. Jellemérzékelés, Hatodik Érzék), iletve a túl táp (pl. Belső idő)képességek lesznek kitiltva.

Ami még fontos, hogy mi fogjuk összeválogatni a csapatokat. Erre a háttérsztori miatt van szükség. Ha nagyon szeretnél valakivel egy csapatban lenni, a jelentkezéskor írjátok meg egymás nevét, és igyekszünk összerakni titeket. Három ember esetén már nem tudjuk ezt garantálni.
Szóval ha nem vettük kedved, augusztus 5.-ig jelezz, hogy jönnél (kaszt, faj, jellem, és hogy esetleg kivel lennél egy csapatban), és küldjük a részletesebb infókat, augusztus 20-ig pedig kérnénk a karakterlapokat előtörténettel együtt. Terveink szerint a beérkező jelentkezések után elkezdjük összeválogatni a csapatokat, és mindenkinek elküldjük a csapattársai elérhetőségét. Így tudjátok közösen tervezni a karaktereket.

Kérdés, óhaj, sóhaj, panasz jöhet az emilünkre: rpg.live@freemail.hu


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához