LFG.HU

Rorimack
hírekCimkek

“Theron Benson vagyok. Jelenleg a Microsoft Game Studioson belül a FASA Studiosnak dolgozom, mint animátor.

Rengeteg játékon dolgoztam már, PC-s játékoktól kezdve konzolokig, FPS-től a szerepjátékig. Most éppen egy Xbox2-es projecten dolgozom, a Shadowrunon. Ez egy first-person shooter, ami a hasonló nevű, évtizedekkel ezelőtti régi szerepjátékon alapul”

A fenti idézet Benson egy, az ign.com számára készített interjújából származik.

Nem most készül először számítógépes játék az Árnyvadászokról, ami – a fenti pár sortól eltérően – a heteken belül piacra kerülő legújabb, negyedik kiadással cseppet sem nevezhető réginek.

Az első változat (ami rögtön három különböző játékot, egy SNES, és két (angol/japán) Sega átiratot takar) közel tíz éve került először a játékosok kezébe, s a szintlépés helyett a karmanöveléssel forradalmi változást hozott a számítógépes szerepjátékok világába.

A legújabb, kizárólag XBox 360-ra készülő változatról még nem sokat tudni – csak reménykedni lehet, hogy valójában több lesz, mint egy egyszerű FPS.

Mindenesetre aki nem győzi kivárni, míg elkészül az Xbox változat, az vagy előveszi régi konzolát/emulátorát, vagy csatlakozik a Shadowrun Nights csapatához – ők egy Neverwinter Nights átiratot készítenek.


Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://shadowrunnernights.chaoticdysfunction.net/]
[http://www.shadowrunnernights.chaoticdysfunction.net/files/SRN_Trailer_1.wmv]
A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához