LFG.HU

Rorimack
hírekCimkek

Dennis Detwiller éppen azon tűnődött internetes naplójában, hogy vajon mi módon finanszírozza legújabb ötletét, egy, a Hastur-mítoszon alapuló minijátékot, amikor hirtelen levelet kapott egy névtelen jótevőtől: az ismeretlen patrónus örömmel vállalja, hogy kifizeti a felmerülő költségeket.

S hogy ki ez a Dennis Detwiller, és miért érdekel bennünket egyáltalán, hogy most éppen mit ír össze?

Detwiller régi motoros a szerepjátékok világában, sokoldalu tehetség: népszerű illusztrátor, több kiadványban arculattervező, de az igazi hírnevet íróként, pontosabban a Pagan Publishing által kiadott Delta Green (egyik) szerzőjeként szerezte.

Nem véletlen hát, hogy legújabb játéka, az Insylum is a Cthulhu-mitológia köré épül: az Insylum ötlete először akkor merült fel, amikor Detwiller a Delta Green: Countdown-on dolgozott.

A játék tehát elkészült, és hála a névtelenségbe burkolódzó patrónusnak, szabadon letölthető (lásd a lenti linket).

Ám a történet nem itt ér végett – többen jelezték (a kész játékot elolvasva), hogy szívesen fizetnének is érte – megszületett hát az első Persely – amennyiben tetszik a játék, itt fizethetünk az alkotónak. Cserébe az író következő művét, egy, csak az adakozók számára készülő Delta Green kalandmodult kapunk – amelyből egy nyolc oldalas ízelítő máris megtekinthető.


Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://www.detwillerdesign.com/page11/page11.html]
A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához