LFG.HU

Rorimack
hírekCimkek

Még a legelszántabb Monte Cook- rajongóknak is elállt a szavuk, amikor értesültek a Malhavoc Press jövő évi nagy dobásáról: a kiadó jövő nyárra egy több, mint hatszáz oldalas, színes-szagos városleírással jelentkezik – potom 120 dollárért.

S hogy mit kapunk ezért a pénzért? Már magának a könyvnek az adatai is lenyűgözőek: a már említett több, mint hatszáz oldal mindegyike színes, ebből közel százharminc oldalt csak a vadonatúj illusztrációk és a térképek foglalnak el. Kivehető referencialapok, különféle könyvjelzők, és kereszthivatkozások teszik lehetővé, hogy az irdatlan információmennyiséget már-már hypertexti könnyedséggel kezeljük. (S ebben segít az ugyancsak a könyvhöz csomagolt CD is, rajta kalandmodulokkal, és két korábbi, szintén Ptolusban játszódó Malhavoc-kiadvánnyal)

S ha még mindez nem lenne elég, akkor érdemes megemlíteni, hogy az előrendelők számára nemcsak hogy egy számozott és dedikált példány kerül kipostázásra, de kézhezkapnak öt darab Bevezető a játékosoknak című füzetet is, valamint a CD-n található kalandmodul nyomtatott változatát is.

A kiadványról, mely a rendekezésünkre álló illő hírek szerint jóval több lesz az utolsó szögig leírt helyszínek egymásra dobált halmazánál, a Malhavoc oldalain találhatunk további ízelítőket.


Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://www.ptolus.com/cgi-bin/page.cgi?ptolus]
A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához